2777
2789
عنوان

بوی بد خونه وعرق

1982 بازدید | 23 پست

سلام خانما.برای رفع بوی بدخونه بایدچکارکنیم.خواهرم خیلی تمیزه وبه خونه میرسه،زودبه زودملحفه میشوره فرش میشوره اماخونشون خیلی بومیده.دخترش ۱۴،۱۵سالشه وبوی عرقش خیلی شدیده اماتقریبایه روزدرمیون حمومه وازانواع مام وعطراستفاده میکنه که بخشی ازبوی خونه مال اتاق دخترشه بااینه دائمامحلفه ولباساشومیشوره.خیلی کلافس.اگه چاره ای دارین ممنون میشم کمک کنین

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو زینک اکساید بزنه خیلی خوبه برا بوی زیر بد زیر بغل 

یا لیمو 

گرمیجات نخوره 

بعضی ادویه ها باعث میشه هی آدم عرق کنه و بوی بد بده 

خوشبو کننده بگیرین هی بزنین تو خونه 

پنجره ها رو بذارن باز 

اینو دخترش امتحان کنه ردخور نداره منم عین این دختر بوی عرقم خیلی تندبود اماالان اصلابو عرق نمیدم حتی اگ ی هفته حموم نرم.کرم ضدافتاب زینک اکساید فقط مارک فیروز بخره بعدحموم بزنه زیربغلش اصلاعرقش بونمیده واسه خونشونم اسپری خوشبوکننده هواهست بزنن

اگه امضامودیدی برای امام رضاوپسرش امام جوادصلوات بفرس❤❤❤❤دعاکنین حاجت منم بده من منتظرمعجزشم😄😄😄
تهویه نداره خونه شون؟ پنجره رو باز کنن هوا بره و بیاد

چراباباخونشون بزرگه وپنجره سالن همیشه بازه

من برا بوی عرق، بعد ازحمام مرداب سنگ میزنم عالیه ،عرقم بوی بدی نداره. خیلی بهتر از بادی اسپلش و مامه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

دخترش مام استفاده کنه در روز یه کم پنجره رو باز بزاره هوا بچرخه

اینکارارومیکنه تازه هرروزپنجره اتاق دخترش بازه

هوای اتاقش باید مرتب تهویه بشه اگه پنجره داره در طول روز کامل بازبذارن آفتاب بیادتواتاق هم عالیه..

سن بلوغ همینجوریه،کم کم خوب میشه..

یادمه دبیرستان غیرانتفاعی درس میدادم،دخترا درکلاسومیبستن تا دروبازمیکردم بوی تعفن میومد🤢🤢

یه ربع دروپنجره روبازمیکردم میرفتم تو سالن تا بوبره و برم درس بدم🤕😷