سلام مامانا . بچه ام شیش ماعشه شده باید چهارشنبه هفته قبل میبردم واکسن که چون شوهرم مرخصی نگرفت گفتم یکشنبه ببرم .امروزم یهو پریود شدم. میخواستم فردا که بر دمش بهداشت بپرسم برای غذای کمکی. الان درد دارم. نمیتونم فرداذببرمش. الان دو سه روزه یهو شیرم خیلی کم شده. نمیدونم برای چی. اصلا هیچوقت تو این شیش ماه اینجوری نبودم .حالا بچه ام سیر نمیشه چی بهش بدم ؟
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برنج بشور خشک شد آرد کن بعد ی ق غ با ی فنجون آب بپز بعد از شیره بادوم که رو کتری دم کردی بریز یکمم ش ...
مرسی.ببخشید من تا حالا بهش هیچی ندادم .الان حریره بادوم چند تا بادوم پودر منم بریزم تو نصف فنجان ابجوش؟؟چند دقیقه روکتری باشه ؟؟ببخشید عحله دارم بچه ام بیتابی میکنه 😥😥
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
میتونی با چایی صاف کن مث رنده پوره کنی بادومارو بعد پورشو با آبجوش قاطی کنی بدی بخوره راحت دیگه دم و صاف کردن هم نمیخواد چون خیلی لطیف میشه با چایی صاف کن رنده کنی