2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه بیاین تو رو خدا

122 بازدید | 39 پست

سلام مامانا . بچه ام شیش ماعشه شده باید چهارشنبه هفته قبل میبردم واکسن که چون شوهرم مرخصی نگرفت گفتم یکشنبه ببرم .امروزم یهو پریود شدم. میخواستم فردا که بر دمش بهداشت بپرسم برای غذای کمکی. الان درد دارم. نمیتونم فرداذببرمش. الان دو سه روزه یهو شیرم خیلی کم شده. نمیدونم برای چی. اصلا هیچوقت تو این شیش ماه اینجوری نبودم .حالا بچه ام سیر نمیشه چی بهش بدم  ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعاب برنج فرنی حریره  خودتم شیر عسل و بادوم بخور سوپ ماهیچه بخور

لعاب برنج .ینی همین ب نجی کهدبرا خودمون درست میکنم لعابش رو بدم ؟ بعد چند قاشق بدم ؟

حریره بادام چجوری درست کنم ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
لعاب برنج .ینی همین ب نجی کهدبرا خودمون درست میکنم لعابش رو بدم ؟ بعد چند قاشق بدم ؟ حریره بادام چج ...

بادوم بنداز تو آبجوش بعد راحت پوس بگیر پودر کن بعد بریز تو نصف فنجون آبجوش بزار رو کتری دم بگیره بعد صاف کن بریز تو شیشه بده بهش 

من از آخر ۴ماه دادم ب دخترم شیره و خرما نون سوخاری با ابجوش و شیره له کردم دادم 

بادوم بنداز تو آبجوش بعد راحت پوس بگیر پودر کن بعد بریز تو نصف فنجون آبجوش بزار رو کتری دم بگیره بعد ...

ممنونم عزیزم. میشه فرنی رو هم بکی؟

ممنونم عزیزم. میشه فرنی رو هم بکی؟

برنج بشور خشک شد آرد کن بعد ی ق غ با ی فنجون آب بپز بعد از شیره بادوم که رو کتری دم کردی بریز یکمم شکر بزن

چون شاید ب شیر حساسیت نشون بده نریز 

با آب و شیره بادوم بپز 

برنج بشور خشک شد آرد کن بعد ی ق غ با ی فنجون آب بپز بعد از شیره بادوم که رو کتری دم کردی بریز یکمم ش ...

مرسی.ببخشید من تا حالا بهش هیچی ندادم .الان حریره بادوم چند تا بادوم پودر منم بریزم تو نصف فنجان ابجوش؟؟چند دقیقه رو‌کتری باشه ؟؟ببخشید عحله دارم بچه ام بیتابی میکنه 😥😥

مرسی.ببخشید من تا حالا بهش هیچی ندادم .الان حریره بادوم چند تا بادوم پودر منم بریزم تو نصف فنجان ابج ...

اگه بیتابه یه آبقند بده بهش یا شیر خشک فوری 

۷.۸ تا بادوم کافیه 

نون هم میشه تو آبجوش له کن ی قند بنداز توش له کن بده 

نترس من همه چی دادم به بچه هام از ۴ماهگی 

هرچی بیشتر بمونه بهتره ولی 

میتونی با چایی صاف کن مث رنده پوره کنی بادومارو بعد پورشو با آبجوش قاطی کنی بدی بخوره راحت دیگه دم و صاف کردن هم نمیخواد چون خیلی لطیف میشه با چایی صاف کن رنده کنی  

اگه بیتابه یه آبقند بده بهش یا شیر خشک فوری  ۷.۸ تا بادوم کافیه  نون هم میشه تو آبجوش له ...

آخه یکی تاپیک زده بود میگفت با یدونه شک کردم گفتم بپرسم. ممنونم عزیزم.نکفتی چند دقیقه باید رو کتری باشه و همش هم بزنم ؟؟

آخه یکی تاپیک زده بود میگفت با یدونه شک کردم گفتم بپرسم. ممنونم عزیزم.نکفتی چند دقیقه باید رو کتری ب ...

ببین اندازه ی ق چ خوری بهش بدی کافیه بقیشو بزار یخچال باز فردا بده 

من هرچی میل داشت میدادم 

هرچی بیشتر بمونه بهتره ولی  میتونی با چایی صاف کن مث رنده پوره کنی بادومارو بعد پورشو با آبجوش ...

پس ینی اصلا ندارم بجوشه ؟ همینطور رنده مردم نصف فنجان آبجوش بریزم و خنک شد بدم بهش ؟؟

ببین اندازه ی ق چ خوری بهش بدی کافیه بقیشو بزار یخچال باز فردا بده  من هرچی میل داشت میدادم&nb ...

آخه ی ق چ سیرش میکنه ؟؟