2777
2789

والا من شهریه ی پارسالو میدونم امسالشو نمیدونم پارسال برا ۲۰ واحد اینا برا ما ۱۴۰۰۰۰۰ در میومد واحدامونم کلا تئوری بود

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
والا من شهریه ی پارسالو میدونم امسالشو نمیدونم پارسال برا ۲۰ واحد اینا برا ما ۱۴۰۰۰۰۰ در میومد واحدا ...

ممنونم که جواب دادید،یعنی فقط برای یک ترم؟ وام و اینا رو خبر ندارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که جواب دادید،یعنی فقط برای یک ترم؟ وام و اینا رو خبر ندارید؟

بله برا یه ترم اینجوری در میاد البته من پارسال خودم ۱ تومن میدادما دیگه با تورم برا شما حساب کردم وام هم میدن

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
بله من با یه خانمی در مورد یه مشکل که معمولا همراه با دکستروکاردی هست صحبت میکردم

چه مشکلی؟متاسفانه دختر منم دچار دکسترو کاردی  هست.خیلی نگرانم.لطف میکنین اگه اطلاعاتی در این مورد دارین در اختیارم بذارین

چه مشکلی؟متاسفانه دختر منم دچار دکسترو کاردی  هست.خیلی نگرانم.لطف میکنین اگه اطلاعاتی در این مو ...

نگران چرا، اکثرشون کاملا سالم هستن،درصدی از این افراد میتلا به اختلال حرکت مژک میشن،نگران نباشید،همشون اینطوری نیستن

نگران چرا، اکثرشون کاملا سالم هستن،درصدی از این افراد میتلا به اختلال حرکت مژک میشن،نگران نباشید،همش ...

وای نمیدونی تو این مدت چی کشیدم.همش فک میکنم هر روز باید منتظر یه خبر بد باشم🥺فک میکنم دیگه هیچ وقت از زندگی لذت نمیبرم😭

نگران چرا، اکثرشون کاملا سالم هستن،درصدی از این افراد میتلا به اختلال حرکت مژک میشن،نگران نباشید،همش ...

سلام.امیدوارم پیاممو ببینین.بعد چند ماه فهمیدیم دخترم اختلال حرکت مژک داره.اگه اطلاعاتی داری ممنونم میشم بذارین