2777
2789
تسلا😉

تسلا که دیگه عاشقشم 😁

ولی اصلا از ادیسون خوشم نمیاد 😒

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

تازه داشتم ب پسره امیدوار میشدم یهو دیدن زانو شلوارش زخمی ک عرض کنم پارس

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فكر نميكنم اينا شاخ اينستا باشن

هى عكساشون برام توى اكسپلور ميومد منم پيجشونو بلوك كردم خييييييلى لوس بود هيچ هنر خاصى هم نداشتن

حالا بقيه شاخ ها اگر بشه گفت شاخ 

يه هنرى دارن ميكاپ آرتيستى آشپزى مدولباس 

ولى اينا هييييچى جز جلف بازى 🤣

مثلا يكى هست من دنبالش ميكنم مطالب مفيد ميزاره از خواص غذاها ميگه محصولات مراقبتى مفيد معرفى ميكنه در مورد رژيم و كالرى ها ميگه 

يه چيزيو دنبال كنيد كه بدردتون بخوره

بيخودى به اين آدماى پوچ بها نديد و گندشون نكنين

✨ Fear the one who does not fear God✨
تسلا که دیگه عاشقشم 😁 ولی اصلا از ادیسون خوشم نمیاد 😒

چرا

خیلی از اختراعات مال ادیسونه هااا

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
چرا خیلی از اختراعات مال ادیسونه هااا

چون خیلی بدجنس بوده و میگن ایده تسلا رو دزدیده 

تسلا تو فقر مرد 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
چون خیلی بدجنس بوده و میگن ایده تسلا رو دزدیده  تسلا تو فقر مرد

تسلا خودش خاست اینجوری میگن تمامثروتشو وقف علم کرده

اره تو ی هتل مرده  بیچاره هیچکسم نداشته

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
تسلا خودش خاست اینجوری میگن تمامثروتشو وقف علم کرده اره تو ی هتل مرده  بیچاره هیچکسم نداشته

تو کتابش گفته  برای ادیسون یه مدت کار کرده و ادیسون پولشو نداده :(

ادیسون خیلی پول دوست بوده 

تو کتابش گفته  برای ادیسون یه مدت کار کرده و ادیسون پولشو نداده :( ادیسون خیلی پول دوست بوده&n ...

چ جالب

نمیدونستم