2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ببینم اولین کاری که میکنم اخراج اون ادمه.مشکلی داره مث ادم بیاد بگه نه که تو اینستا تو بوق و ...

من اینو براش نوشتم دقیقا همین چیز که شما گفتین، بعد گفتم که انقدر بی فرهنگ نباش و بیا به خودمون بگو. گفتم فلانی رو هم همین کار کردین که از شهرمون فراری شد. وای همه همین حرفهای منو هم باز استوری کرد 

من اینو براش نوشتم دقیقا همین چیز که شما گفتین، بعد گفتم که انقدر بی فرهنگ نباش و بیا به خودمون بگو. ...

نباید چت کنی باهاش.تماس میگیری یا فردا سرکار دیدیش میگی اینم برگ تسویت

من از نزدیک بودن های دور می ترسم ...
والا من ببینم اولین کاری که میکنم اخراج اون ادمه.مشکلی داره مث ادم بیاد بگه نه که تو اینستا تو بوق و ...

خانم سحر اونکسی رو هم کهمن مثال زدم یه آدم بزرگ تو شهرمون هست. آیا چیز بدی گفتم به نظرتون 

نباید چت کنی باهاش.تماس میگیری یا فردا سرکار دیدیش میگی اینم برگ تسویت

نه شماره تماسی چیزی نداریم ازش. دیگه هم امکان آره نبینیم اخه. وای آنقدر هتاکی کرده بود تو استوری که گذاشته بود

خانم سحر اونکسی رو هم کهمن مثال زدم یه آدم بزرگ تو شهرمون هست. آیا چیز بدی گفتم به نظرتون 

نه کار بدی نکردی.اما خب نباید خودتو درگیر کار زیردستات بکنی.خیلی قاطع و محکم سرکار باهاش صحبت کن.نه روز تعطیل و از تو اینستا

نه شماره تماسی چیزی نداریم ازش. دیگه هم امکان آره نبینیم اخه. وای آنقدر هتاکی کرده بود تو استوری که ...

اولا اینکه برات مهم نباشه.نهایت خیلی بی احترامی کرد بگو پیگیری میکنی و ازش شکایت کن

حسادت می‌کنه حتما

والله اصلا گیرم حرفش هم درست اصلا بره شکایت یا بیاد پیش خودمون چرا میره اینستا هتاکی میکنه. من خیلی خیلی خیلی محترمانه گفتم بیا حضوری پیشمون و اون بد حرف زد باز. بعد من گفتم متاسفانه مردم شهر ما همینطورین که همه رو فراری میدن با این فرهنگ. مثل فلانی که فراری دادن 

بله یک نفر یه مدت تو استودیو ما کار می‌کرد و زیر پست یکی از همکارا که درباره کیفیت‌کار استودیو ها پرسیده بود کامنت گذاشته بود گفته بود من با استودیو فلان کار می‌کنم سطح کاریشون خیلی پایینه

صاحب پیج هم از همکارا و دوستانمون بود اسکرین شات کامنت رو برامون فرستاد و منم بهش گفتم شما که سطحت خیلی بالاست با این رزومه درخشان برو با استودیوهای دیگه همکاری کن تا اینجا استعدادهات نادیده گرفته نشه

نه کار بدی نکردی.اما خب نباید خودتو درگیر کار زیردستات بکنی.خیلی قاطع و محکم سرکار باهاش صحبت کن.نه ...

زیر دست نیست که یه مشتری مثلا شما حسابش کن. منمیگم الان استوری گذاشته اگر به گوش اون شخصی که مثال زدم برسه به نظرت بد نمیشه؟ آخه چیز بدی هم نگفتم. گفتم اونم با بدگویی هامون فراری دادیم