2777
2789
عنوان

بالا بودن هورمون مردانه

334 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کسی بوده هورمون مردانش بالا بوده باشه و قرص هورمونی خورده باشه

خوب بوده براتون نتیجه گرفتید.

من دکتر برام اسپیرونولاکتون۱۰۰ و فیناستراید ۵ نوشته بخاطر بالا بودن هورمون مردانم و جوش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه جوش به خاطر اونه؟ من بیش از ده ساله جوش می زنم

اره عزیزم تو آزمایش مشخص میشه که هورمون مردانت بالا هست یا نه.من آزمایش دادم رفتم غدد بعد هورمون پروژسترون با اندرستندیونم بالا بود

ینی مثلاً چه علایمی داشتی ک ب این نتیجه رسیدن هورمون مردانه بالاستٕ

من بخاطر جوشام و التهاب پوستم که میزد رفتم غدد برام ازمایش و سونو نوشت توی ازمایش هورمونیم گفت هورمون مردانت بالاس

من خوردم خوب شدم. تنگی نفس نگرفتی؟اسپیرونولاکتون تنگی نفس میاره

من هنوز شروع نکردم به خوردن.عزیزم همین دوتارو خوردی؟بعد از قطعش دیگ هورمونا به حالت قبل بر نمیگرده؟تووام جوش داشتی

من هنوز شروع نکردم به خوردن.عزیزم همین دوتارو خوردی؟بعد از قطعش دیگ هورمونا به حالت قبل بر نمیگرده؟ت ...

اره جوش میزدم. ب من متفورمین و اسپیرونولاکتون و کابرگولین داد

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...