2777
2789

من تجربه آی وی اف ندارم اما فقط میدونم استرس نداشته باش و بهش فکر نکن هرچند میدونم سخته.

انشاا... به برکت این ماه عزیز به حق رسول الله به زودی نی نیتو صحیح و سالم بغل میگیری.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
من تجربه آی وی اف ندارم اما فقط میدونم استرس نداشته باش و بهش فکر نکن هرچند میدونم سخته. انشاا... ب ...

مرسي عزيزم برام دعا كن. واقعا شرايط سختيه. همش دارم فكر ميكنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي عزيزم برام دعا كن. واقعا شرايط سختيه. همش دارم فكر ميكنم

منم خودم مشکل داشتم مرکز نازایی میرفتم زیاد دیدم کسایی که ای وی اف میکردن.چند نفرو سراغ دارم که آی وی اف کردن جواب نگرفتن بعدش بیخیال شدن و تو ایام بیخیالی طبیعی باردار شدن.

خودمم دارو میخوردم.خسته شدم 6-7 ماه دارو نخوردم و بیخیال شدم در اوج ناامیدی باردار شدم.

استرس مثل سم میمونه

منم خودم مشکل داشتم مرکز نازایی میرفتم زیاد دیدم کسایی که ای وی اف میکردن.چند نفرو سراغ دارم که آی و ...

مرسي عزيزم كه جوابمو دادي. من نميتونم طبيعي باردار بشم چون لوله هام بسته اس. تنها اميدم آي وي افه.

مرسي عزيزم كه جوابمو دادي. من نميتونم طبيعي باردار بشم چون لوله هام بسته اس. تنها اميدم آي وي افه.

عزیزم میدونم کنترل کردن استرس سخته ولی انشاالله لک لانه گزینی هستش کلا لک تو آی وی اف نشونه ی خوبیه، منم روز دهم خون روشن دیدم ولی باردار بودم خداروشکر

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم میدونم کنترل کردن استرس سخته ولی انشاالله لک لانه گزینی هستش کلا لک تو آی وی اف نشونه ی خوبیه، ...

خداروشكر عزيزم كه باردار شدي. ايشالا خدارهميشه ني ني خوشگلتو برات صحيح و سالم نگه داره. برام دعا كن دوستم♥️♥️♥️♥️مرسي از جوابت😘

خداروشكر عزيزم كه باردار شدي. ايشالا خدارهميشه ني ني خوشگلتو برات صحيح و سالم نگه داره. برام دعا كن ...

قربونت، حتما اگه لایق باشم ...

مامان شدی بهم خبر بدیاااا😍😍😍

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

امیدت به خدا باشه عزیزم.انشاا... به برکت این روزا باردار میشی.اگه میتونی نماز شب بخون واقعا به آدم آرامش میده.

من بچه اولمو 32 هفته از دست دادم بدون هیچ مشکل خاصی.

بارداری دومم که با کلی مشکلات باردار شده بودم از طرفی هر لحظه فکرای وحشتناک به سرم میزد که نکنه اتفاقی واسش بیوفته دوباره.

شبا از استرس گریه میکردم.

یه شب دیگه از شدت نگرانی پناه اوردم به خدا.واقعا آروم شدم.طوری که تا آخر بارداری ترکم نشد.