2777
2789
عنوان

ناسازگاری زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 34 پست

فقط مشاوره

اینجا ما از زندگی شما باخبر نیستیم ممکنه یه عده حرفی بزنن که با اون زندگی وشرایط زندگی تونو بدترشه حرف همسرتون نشنیدیم باید برید مشاوره تا هردو حرفاتونو بزنید

ولی من خودم مواقعی که دلم میگیره وحس میکنم همسرمم حامیم نیست،حس میکنم تنهام وهمدم وهمدردم نیست ومنو نمیشنوه غر میزنم، وقتی محبتشو ندارم غر میزنم،مواقع دیگه دلیلی برا غر زدن نیست

کمبود محبت شدید داره بیشتر توجه کن بهش 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درد اصلیش چیه اینا بهانس 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

در حد خودم تلاش میکنم

مسافرت میبرمش

بخاطر لج بازیها و ناسازگاریهاش از خانواده و خواهر و برادرام فاصله گرفتم

با وجود تمام خستگیها و مشغله هام به تفریح میبرمش

با اینکه از خیلی از رفتارهای خانواده خانمم خوشم نمیاد ولی در رفت و آمد با خانوادش هستم

در حد خودم تلاش میکنم مسافرت میبرمش بخاطر لج بازیها و ناسازگاریهاش از خانواده و خواهر و برادرام فا ...

محرم دلش هم هستین؟

حرفاشو میشنوید؟میبینیدش؟حامی وهمراه هستین؟اونقدر که همه چیزو بگه بهتون،اونقدر که به شما پناه بیاره وارامشش شما باشید؟اگه آره که خب مشکل از همسرتونه

اگه نه ریشه مشکل در برخورد شماست

در حد خودم تلاش میکنم مسافرت میبرمش بخاطر لج بازیها و ناسازگاریهاش از خانواده و خواهر و برادرام فا ...

شاید زیاد از حد نازش رو کشیدی و از تهدیدش ترسیدی حرف از رفتن زد بگو برو به سلامت منم خسته شدم یا ایراد گرفت سکوت کن و باهاش سرسنگین شو

خودتون دوستش دارین؟؟؟؟

چون اصولا خانوما یه مشگل بزرگی باید داشته باشین بخاطر غر زدناشون

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

واقعا دوسش دارم

ولی در رفتارهاش طوری متوجه میشم ک اون دلش با من نیست

خودش هم خیلی وقتا علنی بهم میگه حلالم کن ولی واقعا دلیل کارهاشو نمیفهمم

ولی فکر میکنم اصلا دوسم نداره

احساس میکنم ک کسایی در زندگیمون دخالت هایی میکنن

بهش بگو به فکردخترت باش دوس داری زیردست نامادری بررگ شه به مشاوره برو یمدت اسم طلاق زد بگو بفرمابه سلامت 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
واقعا دوسش دارم ولی در رفتارهاش طوری متوجه میشم ک اون دلش با من نیست خودش هم خیلی وقتا علنی بهم می ...

خب پس یه مدت کلا دور شین از خانوادهاتون این دخالتا از بین میره دخترتون چند سالشه؟؟؟

منم تمام تلاشم برای حفظ زندگی اینه ک دخترم آسیب نبینه

مگر ن از خودم دیگه گذشته

با حفظ احترام به همه خانم های سایت واقعا از زندگی متاهلی خیری ندیدم

فقط و فقط سوختم و ساختم ولی متاسفانه خانمم بی خیال این گذشتهاست

یمدت شدت محبت کن کادو گل  باکلام  لمسی 

اگه جواب نداد کم محلی 

بازهم نظرمشاوربه نظرماارجعیت دارهشایدما راه اشتباه جبران ناپذیر سرراهتون بذاریم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
دور هم شدم از شهر و دیارم ولی متاسفانه با وجود این موبایلها و گروهها شما اگر کشور دیگه ای هم ک بری ...

درسته اگر دخترتون بزرگ هست از اون کمک بخواین