2777
2789
عنوان

چه گناهی کردیم دختر شدیم

389 بازدید | 36 پست

چرا اقایون خودشونو تکون نمیدن یکم ظرف بشورن و خونه رو تمیز کنن ؟

هر روز باید اندازه یه کوه ظرف بشوریم چون دختریم و زشته دختر کار نکنه😒

خستههههه شدم

من خودم خیلی کار دارم اما داداششم بیکار و تنبله 

کمک نمیکنه چون بابام بهش یاد داده

از مردسالاری متنفررررررررررررم

میتونم کار نکنم اما واسه مامان طفلکیم دلم میسوزه

حالا سوالم اینه 

از کجا باید بفهمم همسر ایندم اهل کار کردن تو خونه هست یا ن؟

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقایونوم  همچین راحت نیستنا

مثلا چکاری انجام میدن؟ 

من خودم شاغلم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
دیدم پسرایی خونه مادرشون کار میکردن ولی برا زنشون نه  انگار میان استراحتگاه

پس شناسایی شون سخته😕

مثل من مثل چی کار میکنم هیشکی قدرم و نمی دونه هیچ مامانم انقدررررررررررر غر میزنه ک کلافه میشم

بابام اذیت میکنه مامانم میگه نمیخواد کار کنی 

من ک اصلا دوس ندارم مرد تو خونه کار کنه ظرف بشوره جاروبرقی بکشه..مرد باید مثل ی انسان فقط سرکارش کار ...

خب یه زن چرا نباید مثل یه انسان سرکارش کار کنه؟😒

من خودم مجردم ولی اصلا تحمل ندارم مرد بشینه و زن کار کنه. ازدواجم کردم از همون اول تقسیم وظایف میکنیم.

مثلا من که از شستن سرویس بهداشتی و حموم بیزارم برعهده شوشوعه😂 یا گردگیری با ایشون جاروبرقی با من.

غذا درست کردن با من ظرف شستن با ایشون یا بلعکس

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
اینا همش به خاطر تربیت غلط تو خانواده هست منم مشکل شما رو دارم

واقعا همینطوره