nana_nasim مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 50 عنوان نا امید و حس تو خالی بودن دارم 26 بازدید | 3 پست اصلا حس خوبی ندارم انگار ک دعاهام بی فایدس انگار ک زندگی قرار نیست اون چیزی ک میخامش رو بهم بده امروز | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_نباتی عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 676 دقیقا منم همین حسارو دارم. اصلا من بد چطوری دعاهای ۱۴سالهوی مامانم اجابت نمیشه؟ خستم از زندگی مشترکی ک تش انقد تنهام وتحقیر میشم و بی پناهم اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹
nana_nasim مدیر استارتر عضویت: 1404/02/17 تعداد پست: 50 دقیقا منم همین حسارو دارم. اصلا من بد چطوری دعاهای ۱۴سالهوی مامانم اجابت نمیشه؟ خستم از زندگی مشترکی ... چقد سخته و غم انگیزه ک ادم فک کنه اخرین امیدش ک خداست صداشو نمیشنوه
زندگی_نباتی عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 676 چقد سخته و غم انگیزه ک ادم فک کنه اخرین امیدش ک خداست صداشو نمیشنوه میام از بابام گله کنم از شوهرم گله کنم باخودم میگم خدا ک اینه معلومه بنده هاش اینجوری میشن. کی قراره زخمای قلبم مرحم پیدا کنن.انگار زندگیم جوریه ک حتی مرگم براش کمه اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹