2777
2789

خیاطی

ولی در کل رشته زبان انگلیسی پرکاربردتره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بستگی ب علاقه فرد داره  من دوست طراح دوخت دارم نقاش دارم حسابدار همه هم سر کار میرن و راضی ان

من به رشته معماری داخلی علاقه دارم. ولی میگن بازار کار نداره درسته؟ 

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)
من به رشته معماری داخلی علاقه دارم. ولی میگن بازار کار نداره درسته؟ 

ببین ی چیز نسبی هست الان مگه پرستار بیکار نداریم مگه ماما بیکار نداریم خب طراح داخلی بیکار هم داریم مهم اینه زرنگ باشی خلاف و اکتیو باشی 

Off از ۶/۱۹🙃💕

به نظرتون اگه برم رشته معماری داخلی اما تابستون هم برم کلاس خیاطی. خوب میشه؟ اخه علاقه چندانی ندارم که درس های خیاطی و طراحی دوخت رو بخونم

ببین ی چیز نسبی هست الان مگه پرستار بیکار نداریم مگه ماما بیکار نداریم خب طراح داخلی بیکار هم داریم ...

ممنونم این حرفتون خیلی روم تاثیر داشت

به نظرتون اگه برم رشته معماری داخلی اما تابستون هم برم کلاس خیاطی. خوب میشه؟ اخه علاقه چندانی ندارم ...

رشته ای رو که دوست داری برو که بعدا حسرت نخوری خدایی نکرده

سعی کن تو رشته خودت بهترین باشی 

در کنارش کارای دیگه هم یاد بگیر که حرف واسه گفتن تو چند تا حرفه داشته باشی 

عشق را همان اندازه میتوانی پنهان کنی که سرفه را...                          کانال تلگرام من:   t.me/tobemoonvasam

سلام باید به درآمد پدرت هم نگاه کنی بری معماری

معماری مهاهی700 وسیله می خواد 

ولی در کل رشته ی خوبی 

معدلت چند شد ؟؟

اخه من معلم هنرستان هستم 

رشته ی خیاطی

من الان درس میدم 

ولی اون موقع رشته انسانی برداشتم

الان فوق تخصص روانشناسی دارم