عزیزم اونی که منو میبینه میگه خونتون چند متره و خودش نمیشه نگاهش کرد چیه
مواردی اینجوری که اخلاقی باشه هستن .اما اصطلاح اوراقی بیشتر به مسائل مالی و شرایط مادی میخوره من خودم خواسگارانی داشتم که اون زمان با همین نگاه باهاشو برخورد کردم..خیلی مواردشون لنگ بود اما پیشرفت خوبی داشتن دیگه اون نگاه رو ندارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اجی نمازاتوحتمابخون بعد نمازت روزی یکبار سوره حشر بخون ب نیت ازدواجت باهرکی ک دوسش داری تا۴۰روز مطم ...
چرا حرص گیده پ😖😖😖😖
گاه نمیدانی درون انسان چه میگذرد گاه نمیدانی در وجودش چه اشوبی به پاست پس هیچی نگو که به راحتی دل او خواهد شکست خودت انسان باش نه اینکه دیگران به تو یاددهند
😂😂😂😂😂😂👌پس من دعا کردم نداد پس تلاش نکنم بشینم هرکی خواست قسمتم کنه تو منو ترسوندی
گاه نمیدانی درون انسان چه میگذرد گاه نمیدانی در وجودش چه اشوبی به پاست پس هیچی نگو که به راحتی دل او خواهد شکست خودت انسان باش نه اینکه دیگران به تو یاددهند
چرا من خیلی آدم بدی ام دیگه هم به کسی نمیگم حجابتو رعایت کن هرکی بخواد براش فال میگیرم
اوهوم
اتفاقی افتاد اینجا برام....کلا تصمیم گرفتم دور دوستی رو خط بکشم...
اتفاقا اون موقع هم دنبالت گشتم نبودی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂😂😂😂👌پس من دعا کردم نداد پس تلاش نکنم بشینم هرکی خواست قسمتم کنه تو منو ترسوندی
عزیزمممم من خواستگارزیادداشتم ولی عاشق این یکی شدم ناجور دیگه چله گرفتم حتی بابام مخالف بود مامانمم دو دل بود خانواده اونم مخالف بودن ولی بااین وجودخداروموزمین نزدالهی ک همه حاجتروابشن تودعاکن ولی شخصیو درنظرنگیر فقط بخدابگو ی ادم درست وهمه چی تموم نصیبت کنه
عزیزمممم من خواستگارزیادداشتم ولی عاشق این یکی شدم ناجور دیگه چله گرفتم حتی بابام مخالف بود مامانمم ...
من نیت کردم. اونی که حسینیه بیاد من دیگه پاک میشم چشمام بسته به مردا
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔