2777
2789
عنوان

کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 26 پست
هزار بار آمده خودش التماس کرده ک چرا پیدات نیست بی معرفتی. من دوست دارم. من برگشتم. اینا تکرار ...

من جات باشم همه جا بلاک میکنم

ولی میخوای دلت خنک شه .زنگ زد بعد یه دقبقه بگو پشت خطی دارم .بار دیگه بگو با دوستم قرار دارم

یباربر ندار بگو جاییم نمیتونم جواب بدم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

بیین دختر هیچی نگو هیچکاری نکن نه پیام نه زنگ نه ریپلای استوری هیچییی چه مستقیم و چه غیر مستقیم تا چ ...

این کارو کردم میدونم میاد همش خودش آمده التماس کرده نمیخام برگرده. چون دنبال رابطه جدی نبوده. میخام ایندفعه بفهمه نمیتونه دگ برگرده. بترسه واقعا. من دنبالش نرفتم هیچ وقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به داره نه به باره از الان فحش کشی می کنه؟حتمن به درد هم نمی خورید که دعواست ولش کن

این میگ من عصبی ام نیستی ولی الکی میگ. برا اولین بار بعد دوسال بلاک کردم.

خواستگار داره میاد که برای ۱۰ سال پیشه واسه اینکه دوست پسر شونو بسوزنن=)ری اکشنی نشون نده

میخام بفهمه مثل دفه های قبل نیست. ک همیشه تنها بودم و قبولش میکردم. فکرمیکنه ولش نمیکنم. میخام بگم ک داره خاستگار میاد.

خب وقتی اومد بگو خواستگار دارم میخوام ازدواج کنم قطع رابطه و تمام

ولی ته دلم میدونی چیه دارم زورمیزنم که ببینم میخاد منو یانه دیگ. حالم خوب نیست. ولی بمیرمم نمیخامش. چون جدی نیست

گفت سگ میگیره تورو

میگفتی سگ باباته توله

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍