2777
2789
عنوان

سقط جنین 4هفته

212 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من امروز متوجه شدم  باردارم با این حال که با ک ان د و م جلوگیری داشتم دلیلشو واقعا نمیدونم چطور و چه جوری پیش اومده

دخترم الان 14 ماهشه ووماشالله خیلی ام پر انرژی ولی متاسفانه با شرایط فعلی  و متوقف شدن کار همسرم و کرونا و ... اصلا شرایط نگهداربپیشو ندارم.خیلی ناراحتم واقعا با اینکه هنوز قلبشم تشکیل نشده ولی نمیدونم چه جوری سقط کنم

سقط نکن.خدا بزرگه بزار بیاد با هم بزرگ میشن .فکر نکن همینطوری حرف میزنم منم تو شرایط تو بودم .هر کاری کردم سقط بشه نشد حتی قرص استفاده کردم خونریزی داشتم ولی نیفتاد الآنم شرمنده خدای خودم شدم .یه هفته دیگه آقا سامان بدنیا میاد .چیزی ک قراره بیاد میاد پس االکی خودتو گناه کار نکن.واقعا هم روزیشو میاره .مستاجر بودم تو این چند ماه خونه خریدم کار شوهرم بهتر شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش ماما بهت قرص میده.متخصص نه ها!!!!ماما.اینایی ک دم مطبشون نوشته لیسانس مامایی.هرچه زودترم برو.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سقط نکن عزیزم همه الان ارزو بچه دارن این نعمتو رد نکن 😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم من واقعا از رو ندونم کاری باردار نشدم  بچه اولمم 5سال بعد ازوداجم به دنیا اوردم بماند که اون موقع هم بت قرص باردار شدم.متاسفانه شرایط خوبی ندارم .خب ادم باید همه چیو درنظر بگیره

چطوری دلت میاد یه بچه بی گناه رو سقط کنی واقعا دلت میاد شاید اون بخواد زندگی کنه 🥺🥺

عزیزم من واقعا ناخواسته باردار شدم وگرنه  کاملا ادمی هستم که همیشه همه جیو میسنجم .تو این شرایط واقعا سخته با یه بچه 14ماهه

برو پیش ماما بهت قرص میده.متخصص نه ها!!!!ماما.اینایی ک دم مطبشون نوشته لیسانس مامایی.هرچه زودترم برو ...

یه شماره پیدا کردم ولی اینقدر اینورو اونور نوشتن ممکنه سقط نشه واقعا میترسم 

می دونم گلم قطعا حرف شما درسته ولی یکم فکر کن چطور شده با جلو گیری بازم بچه دار شدی قطعا یه خیر صلاحی بوده مطمعن باش بهت قول قول میدم چون خودم تجربش کردم اگه بپذیریش زندگیت کلی تغییر میکنه 

با اینکه سقط جنین حرام هست تو هر سنی ولی اخلاقی هم واقعا درست نیست 😔😔😔

آسمان فرصت پرواز بلندیست... ولی                           قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی🕊🕊🕊🕊
سقط نکن.خدا بزرگه بزار بیاد با هم بزرگ میشن .فکر نکن همینطوری حرف میزنم منم تو شرایط تو بودم .هر کار ...

بسلامتی عزیزم 

من در حال حاضر خودمو در این حد نمیبینم 

واقعا تصمیم گیری سخته

می دونم گلم قطعا حرف شما درسته ولی یکم فکر کن چطور شده با جلو گیری بازم بچه دار شدی قطعا یه خیر صلاح ...

ممنونم از دلگرمیت

حق با شماست هنیشع خودم با این موضوع مشکل داشتم

و لی متاسفانه برام پیش اومد

هرچه دلم خواست نه آن میشود

هرچه خدا خواست همان میشود...

باورت نمیشه انقدر از حرفت خوشحال شدم اشکم در اومد چون واقعا سقط جنین خیلی دردناکهههه

حالا برای خوشحالیت میگم من وقتی باردار شدم همسرم زیر پونصد حقوق داشتن الان نزدیک زایمانمه حقوق همسرم ۶ برابر شده الحمدالله 

خواستم بگم خدا خودش میرسونه فقط بهش توکل کننن 😘😘😘🥰😘🥰😍

از طرف نینیت میگم ممنونننن مامان جونم که میزاری من به دنیا بیام و آغوشتو لمس کنم

آسمان فرصت پرواز بلندیست... ولی                           قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی🕊🕊🕊🕊
ببخشید عزیزم میپرسم  مشکلتون مالیه ؟

خب من و همسرم جفتمون کارمون کلا بخاطر شرایط کرونا متوقف شده

مشکل حادی نداریم  ولی خب شرایط مناسبم نیست

همین باعث شده کلا حالمونم اصلا خوب نیست.

ان شالله براتون دعا میکنم به برکت نی نی پاکتون حالتون خوب بشه و این نعمت بهشتی که خدا نصیب هرکسی نمیکنه رو قبول کنید عزیزممممم 😘😘🥰😘🥰😍