2777
2789
عنوان

دخترم

186 بازدید | 11 پست

خانوما سلام دخترم شش ماهش از وقتی به دنیا اومده یه هاله قرمز بین آبروهاش بود و دوتا نقطه قرمزهم رو بینیش کسی بچش اینطوری بوده؟ این قرمزیا ازبین میره؟ چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم از بین میره

خواهر منم روی بینیش داشت 

از بین رفت

الان دخترمم روی دوتا پلکش داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

خخخخخ اون خاله قرمز بین ابروها رو دختر منم داره 😁 نمیدونم چقد درسته ولی میگن جای دست دکتره موقعی که از سر چه زو میکشه بیرون . میره نگران نباش

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

دختر خواهر شوهرم  منم  اینطوری  بود  بزرگتر  که  شد  دیگه  رو پوستش  دیده  نشد

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀