دیروز صب که رفتم دستشویی یکم ازم خون اومد بعد رفتم بیمارستان زنگ زدیم به دکترم گفتش که شیاف استفاده کن کسی بوده که اینطور باشه بچش سالم بوده باشه؟الان دیگ اصلا خون نمیاد فقط لک قهوه ای دارم😳
منم هفت هفتمه حالم خیلی بده همش سر درد و حالت تهوع یبوست که نگم چند روزه دسشویی نرفتم براشم شربت داده میخورم جوری بالا میارم که انگار اجزای بدنم میخواد بیاد بیرون در کل خیلی حالم بده نمیتونم نزدیک سینک و گاز برم هیچی هم نمیتونم بخورم جز پنیر 😢😭خیلی حال بدیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عاخی عزیزم خیلی مراقب خودت باش من خداروشکر اصلا حالت تهوع ندارم.سعی کن کباب درست کنی بخوری میوه هم ز ...
😢😭دردم یکی دوتا نیست که قندخون دارم با کم کاری تیرویدد 😢خیلی چیزا نمیتونم بخورم بخاطر اونا طفلی بچم 😢بعد جای دورم ن کسی هست بهم سر بزنه ن چیزی از صبح تا شب تنها همش میخوابم😔
😢😭دردم یکی دوتا نیست که قندخون دارم با کم کاری تیرویدد 😢خیلی چیزا نمیتونم بخورم بخاطر اونا طفلی ب ...
عزیزم ناراحت نباش منم قندم لب مرزه کلا نه میتونم شیرینی بخورم نه مربا نه آبمیوه.فقط میوه میخورم.تازه من فشار هم دارم.توی بارداری همه به این چیزا دچار میشن اصلا خودتو ناراحت نکن