2777
2789

سلام خانما بگین چکار کردین چند وقت یکم درگیری فکری داشته میخام براش جبران کنم اکثرا دو نفره بوده میخام امسال دوستاشو با خانماشونو دعوت کنم ۴ نفر بیشتز نیستن دوستاش ولی دو دلم نمیدونم باهاشون خیلی راحت میستم به نظزتون خوبه سوپرایزش کنم یا دونفره بهتره شماها جکار کردین تا حالا

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه دو نفره رو ترجیح میدم البته با همراهی شورت قرمز 

شورت قرمز اخرشبم میشه پوشید که خوب دونفره چکار میکنین میرین رستوران خونه چکار میکنین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هنوز نتونستم براش تولد بگیرم شهریور اولین تولدش بود ک باهمیم ولی من چندروز قبلش کرونا گرفتم😭

ان شاالله سال دیگه عزیزم 😥😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شورت قرمز اخرشبم میشه پوشید که خوب دونفره چکار میکنین میرین رستوران خونه چکار میکنین

شوخی کردم 😁

من کلا دو نفره پسندم 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
شوخی کردم 😁 من کلا دو نفره پسندم 

من شوهرم تنهایی مثلا میگه عکس نمیخاد کیکو همینجوری بخوریم دیگه عکس بریدن نمیخاد چون با دوستاش خیلی خوبه  میگم شاید خوش بگذره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من بچرو گزاشتم پیشش گفتم میرم ارایشگاه تو هم عصر با بچه برو باغ یکم پسته بیار خودم رفتم باغ و همه جارو تزئین کردم کیک ،ژله،یه چنتا کادو کوچولو کوچولو ماشینمم گزاشتم کوچه پایینی ک نبینه غروب بود اومد درو باز کرد اومد تو بعد تولد تولد کلید خونمونم دادم خواهرم گفتم وانتی تردمیل میاره برو در باز کن بزارن زیر زمین بعد تو باغ کیکو شام خوردیم اومدیم خونه چشماشم بستم بردم تردمیلو نشونش دادم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

به نظرم دونفره بهتره

ما چون خانواده همسرم اصلا اهل تولد گرفتن نیستن،یه جشن کوچیک دونفره بیرون میگیریم خیلیم خوشحال میشه و ذوق می‌کنه...هرسال بساط کیک و شامو آماده میکنم(کیکو خودم درست میکنم بیشتر دوس داره) میریم بیرون زیرانداز میبریم میشینیم کلی هم خوش میگذره بهمون