2777
2789
عنوان

جوراب شلواری تو کرکی ۱۱۰ تومن😭

799 بازدید | 80 پست

امروز رفتیم پاساژ شاپرک نمیدونم بلدین یا نه بعد از مترو علم صنعت.یه جوراب شلواری تو کرکی برای دخترم خریدم ۱۱۰.

قیمتا نجومی بودگفت کاپشن از ۵۰۰ دارم تا ۹۰۰.بوت ugg میگفت ۷۵۰.افتضاح بود قیمتا.اونایی که بچه هاشون لباس گرم ندارن امسال چیکار میکنن😔

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

منم کاپشن لازمم...قیمتا فوق وحشتناک

ولی چیکار کنیم,امسال نخریم,سال دیگه با یه میلیونم کاپشن گیرمون نمیاد

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کاپشن لازمم...قیمتا فوق وحشتناک ولی چیکار کنیم,امسال نخریم,سال دیگه با یه میلیونم کاپشن گیرمون ...

این پاساژ واسه لباس بچگونه ست واسه بچه ای که در حال رشد واقعن این قیمتا دیوانه کننده ست

این پاساژ واسه لباس بچگونه ست واسه بچه ای که در حال رشد واقعن این قیمتا دیوانه کننده ست

آره خوب...همه چی رفته بالا,بچه و بزرگسال نداره

ولی الان کروناست بچه ها رو میشه خونه نگه داشت,بیرون نبرد

ماهایی ک باید بریم سر کار خیلی بدشانسیم

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
آره خوب...همه چی رفته بالا,بچه و بزرگسال نداره ولی الان کروناست بچه ها رو میشه خونه نگه داشت,بیرون ...

اره واقعن حق داری

یه ساله چن تامغازه پیداکردم قیمتاش مناسبتره هرفصل میرم اونجاهادرضمن بچه هابیرون نمیرن یه چیزمعمولی بگیرفعلاتاسال دیگه ببینیم چی میشه

والا ما که بخاطر کرونا جایی نمیریم میخوام امسال بجای لباس گرم بدم تابلو تزیینی جات برای خونه بگیرم نظرتون چیه تابلو گل گلدون و ی آباژور کنار سالنی تا عید اینارو بگیرم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
دخترت چندسالشه ؟؟؟؟ دوست من برا دختر ۴ ساله اش کاپشن گرفت ۲۵۰ البته ۵ یا ۶ روزپیش بود . کتو ...

۲۰ ماهشه

تهرانه؟؟

البته این پاساژ بیشتر کاراش برنده مثلن

اگه یه سر بری میبینی بالاتراز اینم هست اونجا من زیاد نگفتم چیزی بود که اونجا دیدم شنیدم

والا ما که بخاطر کرونا جایی نمیریم میخوام امسال بجای لباس گرم بدم تابلو تزیینی جات برای خونه بگیرم ن ...

اره فکر خوبی وقتی جایی نمیری پولتو اینجوری هزینه کن

یه ساله چن تامغازه پیداکردم قیمتاش مناسبتره هرفصل میرم اونجاهادرضمن بچه هابیرون نمیرن یه چیزمعمولی ب ...

اخه نداشت مجبور بودم بگیرم والا جایی نمیرم زیاد که خرید لباس گرم کنم فعلن از سیسمونیش هنوز داره یه مقدار باهاش سر میکنم

۲۰ ماهشه تهرانه؟؟ البته این پاساژ بیشتر کاراش برنده مثلن اگه یه سر بری میبینی بالاتراز اینم هست ا ...

اتفاقا منم میخواستم برم شاپرک واسه دخترم کاپشن بگیرم.پس گرونه؟برم خیابون بهار؟

من جوراب شلواری تو کرکی عالی گرفتم ۸۰ تومن