2777
2789
عنوان

این چ بلایی بود پدرم سرم اورد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 57 پست

نمیدونید من چی میگم ارزومه برم ازین خونه دلم برا خواهرم کبابه  دلم براش خونه نگاش میکنم دلم پاره میشن ۱۶سالشه تا حالا ی دستبند دستش‌نکرده دلم خوون میشه وقتی همسناشو میبینه ک چطور هر دفعه ی انگشتر دستشونه

تا حالا بابام مارو ی بستنی فروشی نبرده تاحالا ی کبابی نبرده

وقتی شوهر کردم رفتیم کبابی نمیدونستم چطوری باید بخورم

اخ خدا صدامو میشنوی

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که مشکلتون حل میشه یکی مثل شما از دست پدرتون ناراحتین یکی مثل من به هر گوشه زندگیم نگاه میکنم جای خالیشو حس میکنم همش میگم اون موقعه که بچه بودیم مشکل مردم حل میکرد به ما که رسید بزرگ شدیم خدا ازمون گرفتش

تا بوده همین بوده...مردا از خانواده همسرشون بدشون میاد.از همون اول همین آش و همین کاسه بوده...مردی ه ...

من ازدواج کردم خداروشکر هر چی پدرم بده شوهرم خوبه و دوسم داره بگم پرنده از اسمون داره میره بگیرش برام میگیره ولی خیلی پیشش خجالت میکشم براش خونمون امسال بادکنک زدم با کیک برگشته گفته چرا خونش نگرفته منظورش خونه مادرشوهرم من عقدم

ذوماه بعد تولدم کیک گرف اومد خونمون نشسته رو مبل میگه اینکارا یعنی چی این مسخره بازیا چیه دگه

وایییی‌دلم هزار تیکه شد بغضم گرفته بود 

من کاملا درکت میکنم هر لحظع زندگی شکنجه اس برامون

بابای تو هم اینجوریع؟ ازدواج کردی؟

من عقدم ارزومه برم ولی دلم پیش تکدانه خواهرمه الان دارم مینویسم دلم خونه براش چشم اشکه براش

اخرین باری ک مامانم روسری خرید دوسالو نیم پیش برا عقدم بود ی لباس میخره انقد غرغر و اخم میکنه ک نگو همش میگه ندارم الان ۲۰ساله من چشم باز کردم تو دعوا و اخلاق بد بزرگ شدم شدم ی دختر افسرده

من ازدواج کردم خداروشکر هر چی پدرم بده شوهرم خوبه و دوسم داره بگم پرنده از اسمون داره میره بگیرش برا ...

خب خداروشکر ک هرچی پدرت کم کاری کرده شوهرت خوبه و جبران میکنه برات ...ب دل نگیر .خب ادم بزرگا ازین کارا زیاد خوششون نمیاد...منم بابام کلا مخالف لباس خریدن بود از همون اول تا الان ک دیگه خودمم ازدواج کردم و بچه هم دارم باز مخالفه لباس زیاد بخریم..میگه لباس زیاد خریدن فقط ولخرجیه

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
بابای تو هم اینجوریع؟ ازدواج کردی؟ من عقدم ارزومه برم ولی دلم پیش تکدانه خواهرمه الان دارم مینویسم ...

من مجردم

خوشبحال تو که دیگه داری میری از خونه

من که هر ثانیه زندگیم فکر خودکشی‌ام

خدا هم که قربونش برم یه جوری ما رو گذاشته کنار که خودمونم شک داریم بنده ش باشیم

خب خداروشکر ک هرچی پدرت کم کاری کرده شوهرت خوبه و جبران میکنه برات ...ب دل نگیر .خب ادم بزرگا ازین ک ...

زیاد خریدن؟سالی یبار روسری خریدن زیاده؟ تا می تحمل کنم بمونم اینجا؟ 

دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم

من مجردم خوشبحال تو که دیگه داری میری از خونه من که هر ثانیه زندگیم فکر خودکشی‌ام خدا هم که قربون ...

چند سالته؟ منم خودکشی میکنم اخر از دستش

چقد خجالت کشیدم از کاراش و حرفاش 

من شیش ماه دیگه میرم خواهرم میگه تو ک میری من چکار‌کنم؟خدایا تمام غمهارو از دلش بگیر بده ب من 

من میتونم غم خودمو تحمل کنم اما غم خواهرمو م

زیاد خریدن؟سالی یبار روسری خریدن زیاده؟ تا می تحمل کنم بمونم اینجا؟  دلم میخواد خودمو بکشم راح ...

ببخشید میپرسم کنجکاو شدم..مگه نمیگی عقدی ؟؟ برا خرید جهازت بابات کمک کرده؟؟؟ من ک با وام ازدواج چند قلم گرفتن برام اونم با منت زیاد...دیگه خیلی چیزا نداشتم...اونقد خورد شدم جلو خانواده شوهرم ..اونقد حرف شنیدم ک نگو..الان کاملا درکت میکنم

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
ببخشید میپرسم کنجکاو شدم..مگه نمیگی عقدی ؟؟ برا خرید جهازت بابات کمک کرده؟؟؟ من ک با وام ازدواج چند ...

اره عقدم الان خداروشکر هرچی بخوام میخرم دلم برا خواهرم میسوزه 

اره یکم میخره یکم نمیخرع

چند سالته؟ منم خودکشی میکنم اخر از دستش چقد خجالت کشیدم از کاراش و حرفاش  من شیش ماه دیگه میر ...

میفهممت منم خواهر کوچیکتر از خودم دارم دلم نمیاد یه ثانیه تنهاش بذارم

نمیدونم چی بگم والله فقط بدون تنها نیستی من و خیلی دیگه از بچه های لینجا این درد رو داریم ان شالله این درد ما هم درمون میشه خدا بابای شما رو مورد رحمت قرار بده بابای منم نیامرزه و ببره بخدا دیگه اعصاب یه ثانیه‌ش هم ندارم