2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی نوزاد

290 بازدید | 21 پست

سلام مامانا من پس فردا واکسن ۴ ماهگی دخترم میزنم.رفلاکس خفیف داره.ولی الان خیلی بهتر شده .وزنش هم نسبت به تولد خوبه تولد۲۸۰۰ بود تو سه ماه و نیم ۶ کیلو بود.

دکترش نظرش این بود از ۴.۵ماه براش غذای کمکی شروع کنم.

کسی بوده تو این سن به کوچولوش غذا داده باشه؟

نشکلی نداشت.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

.

.

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چه دکتری!!! هرچی دکتر و علم هست گفتتد شروع از پایان شش ماهگی

اخه برا بچه هایه رفلاکسی مثل اینکه زود شروع میکنن کلا عزیزم.ولی من استرس دارم.نمیدونم چکار کنم با سه تا دکتر مشورت کردم میگه شروع کن یه دکتر نظرش این بو  که زوده ممکنه به معدش فشار بیاره.موندم چکار کنم.

آره بچه های رفلاکسی رو از چهار پنج ماه شروع میکنن خیلی ها رو دیدم اینطوری 

انگار باید از چهار ماهگی لعاب برنج بهش بدی البته بچه من هنوز به چهار ماه نرسیده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم بچه های که  رفلاکس دارن پزشکا میگن ۴ماهگی غذای کمکی شروع شه.چون خودش درمان رفلاکسه

عزیزم شما کسی میشناسی برا بچه رفلاکسی از ۴ ماه شروع کرده باشه؟مشکلی تو بزرگسالی نداشته؟

بله دختر منم رفلاکس داشت پایان ۴ شروع کردم ولی با مقدار کم.دیگه پایان ۷ ماهگی رفلاکسش کامل خوب شد به ...

خدا رو شکر عزیزم انشالا تنش سلامت.میشه برنامه غذایش برام بفرستی عزیزم؟

رفلاکس کوچولوت در چه حد بود؟

عزیزم شما کسی میشناسی برا بچه رفلاکسی از ۴ ماه شروع کرده باشه؟مشکلی تو بزرگسالی نداشته؟

گفتم گلم.دختر خودم ۴ شروع کردم.الان یکسالونیمشه خداروشکر هیچ مشکلی نداره.رفلاکسشم ۷ ماهگی خوب شد

خدا رو شکر عزیزم انشالا تنش سلامت.میشه برنامه غذایش برام بفرستی عزیزم؟ رفلاکس کوچولوت در چه حد بود؟

ممنون عزیزم همچنین نی نی شما.

رفلاکس دختر من شدید بود 

رزای اول فقط خودم آرد برنج درست میکردم قشنگ با آب میزاشتم میپخت بعد که سرد شد شیر خشک اضافه میکردم در حد دوقاشق چایخوری میدادم

تا یک ماه فقط همین آرد برنجو آب و شیر گاهیم توش شکر میزدم

بعد کم کم بادوم اضافه کردم حریره بادوم

بعدم سبزیجاتو سوپو مرغو گوشت😊

ممنون عزیزم همچنین نی نی شما. رفلاکس دختر من شدید بود  رزای اول فقط خودم آرد برنج درست میکردم ...

مرسی عزیز دلم.وزن گیریش قبل از شروع غذا و بعد از غذا دادن خوب بود.

دختر من الان بالا اوردنش هیلی کم شده شاید روزی ۳ بار به نظرتون شروع کنم؟