2777
2789

سلام من الان هفته ۳۸ بارداریم امروز یکم پیاده روی کردم وقتی اومدم خونه ترشحات قهوه ای که یکم حالت خونی داش داشتم بعدش دیگه ندارم اون ترشحاتو ولی استخوان واژنم به شدت درد میکنه اصلا نمیتونم پاشم یا بشینم گریم درمیاد😭😭😭😭شکم وکمرمم درد میکنه ووقتی دستمو زیر نافم میزارم انگار قلبه داره میزنه سکسکه نیستا نمیدونم چیه یعنی قلب بچه اس؟؟؟دلیلش چیه اینجوری شدم نکنه علائم زایمان باشه به دکترم زنگ زدم گوشیش خاموش بود

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا.فقط قسمت پیام های مشاور پولیه که اونام به درد نمیخوره.

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو مطبش

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

حتما فردا برو پیشه دکترت اگرم نبود برو بیمارستان

خوشبختی را تعقیب نکنید ودر جدال برای رسیدن به خوشبختی نباشید زندگی را زندگی کنید خوشبختی پاداش مهربانی،صداقت و درستکاری و گذشت شماست..

عزیزم نگران نباش فقط اگ دردات تند شد برو بیمارستان 

دیگ نینی میخاد بیاد اون اره منم زیر شکمم مثل تیک تیک ساعت میزنه 

تاریخ زایمانت چندمه؟!

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

فک کنم یکم دهانه رحمت باز شده عزیزم.نگران نباش فقط یه سر برو معاینت کنن 

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

اول اروم باش ک اگه وقت زایمانتم باشه مهم ترین چی ارامشته ک بتونی ب خودت کمک کنی زایمان راحت تری داشته باشی،درد زایمانت ب هر پنج دیقه یه بار ک رسید باید بری بیمارستان،ولی بنظر من بری یه چک بشی بهتره حتما برو ک اگه زمان زایمانتم باشه بهت میگن خودشون

عزیزم نگران نباش

اگر درد نداری مشکلی نیست. 

اگر درد هم داری یه دوش گرم بگیر اگر قطع شد بازم مشکلی نیست

کم کم بدنت داره اماده میشه، کم کم دهانه رحم باز میشه، اما اون باز شدن اصلی برا همون روز زایمانته، مثلا ممکنه چند هفته دهانه ۲ سانت باز باشه به فرض...همین باز شدن همراهش کمی خون و مخاط داره

.

با این وجود استرس برات خوب نیست اگر نگرانی حتما برو یه چک اپ بشو

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏