2777
2789
عنوان

کسایی که کرونا گرفتین

160 بازدید | 16 پست

سه شنبه بعدازظهر خوابیدم و بعد دو ساعت با دست دخترم که میزد رو صورتم بیدار شدم خیلی کسل و بی جون بود و هر جوری که بود بیدار شدم .تا شب گلوم درد گرفت و دردش بیشتر و بیشتر شد منم خودمو به باد محلول نمک و جوش شیرین گرفتم هم تو بینیم اسپری میکردم هم غرغره .فایده نداشت و صب فرداش رفتم دکتر اصلن معاینه ام نکرد و گفتم گلو درد دارم اکسیژن خونمو تست کرد با تبم گفت خدا رو شکر از نظر علایم کرونا چیزی نیس ولی دارو هارو بخور و بعد ۶ روز اگه خوب نشدی بیا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما همون آدمای قبل هستیمااا قبلاً سرما نمیخوردیم؟؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

گلو دردم خوب شد و دیروز و امروز خلط چرکی داشتم و مدام دفع اش کردم و عسل و ابلیمو و شلغمو جوشونده دارچین زنجبیل هر کاری بگین کردم .الان دیگه بینیمم اب نمیره و ترشح و خلط چرکی هم ندارم فقط بینیم کیپه و صدامم درنمیاد .وقتی میخوابم حس میکنم نفس کم میارم.سرفه هم شبی کردم...

عزیزم ما همون آدمای قبل هستیمااا قبلاً سرما نمیخوردیم؟؟

چرا ولی الان فرق میکنه من بچه کوچیک دارم .ماسک زدم تو خونه ولی همش میکنم نکنه کرونا دارن ؟خیلی نگرانم خیییلی

من ندارم .۹روزه بنطرتون کروناس

منم خودم چندروزه ازدست دادم بویایی چشاییمو ولی دکتر نرفتم و تو همین ساین بچه ها میگن کروناست

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
خدا از دهنت بشنوه .ولی من و شوهرم خیلی رعایت میکنیم خیلی .نمیدونم این گلو درد ....

نترس 

منم سه روز پیش تب و لرز داشتم بعدش سردرد شدم 

ولی الان خیلی بهترم بویایی پشایی دارم

عشق برق لب