توبه رد خدا برا این مواقع گذاشته اگه حق الناس هس باید جبران کنی حق الله رو هم تا حد توانت جبران کن و از خدا کمک بخواه
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
خب قبلا من خوب نبودم ادم گناهکاری بودم از این میترسم .میدونم بازتاب اعمال ماست از اعمالم میترسم
خداوند خیلی بخشنده تر از حد تصورات ماست اونقدری که حق خودشو میبخشه شما سعی کن در کنار طلب ببخش برای گناهانت حق الناسی اگر به گردن داری جبران کنی چون اینو خدا فقط نمیبخشه میگن رد مظالم دادن خیلی خوبه بازم از یه روحانی بپرسید بهتر راهنمایی میکنه
مرسی الان بویایمو از دس دادم می ترسم مامان بابام بگیرن
عزیزم فقط از ترشحات بینی و بزاغ امکان سرایت هست شما یکمتر فاصله داشته باشی و موقع سرفه عطسه مواظب باشی که پخش نشه .و آب زیاد و آبمیوه طبیعی بخوری لبنیات نخوری غذا اگر میل نداری به زور نخور فقط آب ومایعات طبیعی چند روززه خوب خوب میشی آویشن شیرازی هم با پونه کوهی دم کن بخور محشره .سیر و پیازم خیلی کمک میکنه .🌹
💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐