2777
2789
عنوان

کسایی ک طبیعی زایمان کردن بیان!

218 بازدید | 28 پست

من الان ۲۸ هفتمه میخام بدونم چجوری میشه زایمان طبیعی رو راحت تر انجام داد میگن به لگن بستگی داره هنوز معاینه نشدم چجوری بفهمم لگنم خوبه یا نه میگن قد بلندا اسون تر زایمان میکنن درسته!؟قد من ۱۷۵ استخون بندیمم درشته!تجربایتتون رو بگین لطفن!بد اینکه من اصن استرس اینا هم ندارم مث بقیه بخاطر زایمان طبیعی که میخام انتخاب کنم و اینکه پری شدنی هم با درد زیادی میشدم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط لگن.

قد بلندا نعمولا زایمانشون خوبه.

تا معاینه نشی مشخص نمیشه لگنت چطوره افاسمان رحمت چنده...

من لگنم اندازه دریا بود افاسمان۵۰%

من در عرض دو ساعت اولین شکم زایمان کردم...

البته خیلی تحرک هم داشتم

اولا اصلا ربطی به پریودت نداره بستگی به قدت لگنت داره 

ارثی هم هست بیشتر مواقع بعضیها کلا راحت یاسخت زایمان میکنن

به بنیه ی بدنت هم بستگی داره

من هفته ۳۸ کیسه آبم پاره شد ۱۰ صبح بود فردای شب یلدا شب اربعین

ازدو دردم شروع شد اما کم ساعت ۱۰و۲۰ دقه زایمان کردم اما خب بدنم ضعیف بود اولش حالم خوب بود اما چند روز بیحال بودم بعد زایمان حتما بخیه هاتوسشوار بکش وبعد دستشویی حتما بتادین بزن من تا۷ روز حالم خوب نبود اما بعدش اوکی شدم امیدوارم راحت زایمان کنی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

از اول خلقت زنا زاییدند شما هم به امید خدا یکیش.فقط استرس نداشته باشید و ورزش کنید زیاد هم چاق نشد

موقع زایمان هم چیزهایی که میگند خوبه رو استفاده کنید مثل زعفران و خرما و ...

من قدم ۱۶۰هست قرار بود سزارین بشم یکروز زودتر از موعد ساعت ۵ صبح بادرد از خواب پریدم کیسه ابم پاره شده بود، تا برسم بیمارستان نیم ساعت طول کشید وقتی رسیدم گفتن دهانه رحمت کامل بازه و بچه داره بدنیا میاد، بعضی افراد خوش زا هستن مثله من و بعضی افراد ساعتها برای باز شدن دهانه صبر میکنن

انشالله به سلامتی زایمان کنی  به ژنتیک هم بستگی داره از مامانت بپرس راحت زایمان میکرده یا نه  

بعدم غذاهایی مثه آش و آبگوشت و شوربا تو ماه آخر بیشتر مصرف شه میگن زایمان راحت تر میشه  دردات که شروع میشه همون اول که فاصله دردها زیاده دوش آب گرم بگیر اگه میتونی .  فواصل درد که کم شد سه چهار دقیقه  یه بار شد باید بری بیمارستان 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
فقط و فقط لگن. قد بلندا نعمولا زایمانشون خوبه. تا معاینه نشی مشخص نمیشه لگنت چطوره افاسمان رحمت چن ...

افرین خوش بحالت من متوسطه فعالیتم هفته ای دو روز بیرونیم پیاده میچرخیم از اول بارداری هم همه کارامو خودم میکنم انگار ن انگار باردارم اصن بیرونم میرم کسی نمیفهمه شکم زیاد ندارم!

اولا اصلا ربطی به پریودت نداره بستگی به قدت لگنت داره  ارثی هم هست بیشتر مواقع بعضیها کلا راحت ...

ایشاللهخدا از دهنت بشنوه خدا نینیتو نگه داره برات♥️

فقط بخیه درد نداره!؟تا چند وقت خوب میشه!؟

افرین خوش بحالت من متوسطه فعالیتم هفته ای دو روز بیرونیم پیاده میچرخیم از اول بارداری هم همه کارامو ...

مطمعن باش راخت زایمان میکنی...

منم دقیقا همین بودم ...

شب زایمانم بودم بازار پیاده روی ...

طبیعی خیلی خوبه درجا شکمم جمع شد.

اگه نمیترسی که خیلی عالیه.

البته سر زایمان دل شیر پیدا میکنی⁦✌️⁩⁦✌️⁩⁦❤️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

موفق باشی

از اول خلقت زنا زاییدند شما هم به امید خدا یکیش.فقط استرس نداشته باشید و ورزش کنید زیاد هم چاق نشد ...

تا الان که شش ماه و نیم هستم سه کیلو اضافه کردم استرس هم خداروشکر ندارم ممنون!