2777
2789
عنوان

فیلم هیس دخترا دیدم یاد خودم افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا میکنم ولی نمیذارم پر بازدید بشه دلم گرفته گفتم تاپیگ بزنم احساس میکنم دارم خفه میشم

اگر شد برا منم دعا کنید حالم بده

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

منم یه بار گفتم که ای کاش نمیگفتم چون سختگیریا روم بیشتر شد و گیر دادن به حجابم و اینکه از خونه نرو بیرون یا حتی نمیذاشتن برم خونه دوستام و اینکه هرچی میشد میگفتن حتما یه کاری کردی ک طرف اجازه میده به خودش...

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

عزیزم من این اتفاق تو بچگی برام افتاد مامانمم فهمید و دید ولی فکر میکنه چون من کوچیک بودم یادم نیس و ...

همون گفتم الان بگم میگه حتما خودت مقصر بودی چون یه نفر. نبود
در طی چندین سال بچگیم چند نفر بودن

خودت مراقب بچت باش...همیشه و همه جا.....

اره اتفاقا مامانم گفت من تو بچگیم هیچ موردی نبوده برای همین
گفتم برای همین حواست به بچه ات نبود
ولی من تجربه شده شش دنگ حواسم هست

بازم خدا رو شکر

نمگم تعریف کن ولی میشه به ما بی تجربه ها بگید چکار کنیم

چطور مراقب بچه هامون باشیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمگم تعریف کن ولی میشه به ما بی تجربه ها بگید چکار کنیم چطور مراقب بچه هامون باشیم

انشالله سر کسی نیاد
ولی واقعا تحت هیچ شرایط و تو. هر سنی بچه با هیچ احدی تنها نذارید
حتی هم جنس هم باشن یا تو اتاق تنها بازی کنن

انشالله سر کسی نیاد ولی واقعا تحت هیچ شرایط و تو. هر سنی بچه با هیچ احدی تنها نذارید حتی هم جنس هم ب ...

ما با کسی رفت وآمد نداریم فقط  خودم یه دختر و پسر دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ