2777
2789

دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد من لباس بارونيم رو از بين لباس زمستونه ها در اوردم فوق العاده چروكه 

بردمش خشكشويى گفتن چون جنس پارچه ضد آب و ضد بخاره با اتو صاف نميشه، گفتن تو تشت آب بذار در بيار بذار خشك شه، اين كارو كردم حتى بهتر هم نشد 

راهكارى نداريد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین محلول نرم کننده لباس چی خوبه بزن صاف میشه بعد بزار زیر تشک شبا شاید بشه بپوشی

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐

نمیدونم این کار خوبیه یانه ولی میگم😂😂یهو به ذهنم رسید

با اب گرم و نرم کننده لباس بشورش بزار ابش خوب بچکه اصلا نچلونش بعد خوب خوب تاش کن مرتب بزارش تو سه تا پلاستیک بزرگ بعد بزارش زیر لحاف بالشتا یا زیر تشک یه روز بمونه احتمالا چروکش بخوابه 

یکم بو میگیره ولی با شستن میره بوش 

نمیدونم این ایده از کجای مغزم اومد😂

ازدستم نارحت نشو،این بذهنم رسید،مثل قدیمابزار زیر تشک رش بخواب

مردم قدیما پول میذاشتن زیر تشکاشون میخوابیدن من باید بارونیمو بذارم بخوام....... اااااااااای روزگار ممنونم ازت 😂

بالاخره راه حلو پیدا کردم

با یه پارچه خیس جاهای چروک رو نمدار کردم با یه جوراب خیس انداختمش تو خشک کن، جوراب خیس رو به این دلیل گذاشتم که داخل خشک کن بخار کنه،

بعد که بارونی رو از خشک کن در اوردم چروک بود اما بارونیم خیلی نرم شده بود،

اتو رو داغ کردم

یه پارچه کتان گذاشتم روی بارونیم که همچنان نمدار بود

اتوی داغ رو گذاشتم رو اون پارچه کتانه اما اتو‌ رو  روی لباس نکشیدم 

اینقدر اتو رو روش نگه میداشتم تا بارونی نمدارم حالت خشک شدن بگیره بعد میرفتم سراغ یه قسمت دیگه 

خلاصه که بالاخره صافش کردم 

مرسی از تموم دوستانی که تو این راه خطیر در کنارم بودن 😂😂😂😂