2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم وزنمو بگم باور نمیکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راه حل بدید دوستان  

از داروخانه معتبر قرص اشتهاآور بخر،قرص مخمرآبجو شنیدم خوبه،سیب زمینی،فلافل،برنج محلی،ذرت مکزیکی بخور،بستنی،بعداز غذا پودر جوانه گندم باماست،مخلوط سه شیره،شیره ارده....

رژیم بگیر کم کن  منم 155 ام بعد بارداری شدم 56 رسیدم به 54 استپ کردم رژیم گرفتم الان 48 ام  ...

میرفتم پیاده رویی ک کرونا خرابش کرد ولی خواهر ازم نخا ک کم بخورم چون یه دیقه بعدش غش میکنم فشارم‌میفته باید تا تو چشام بخورم

چی‌بگم والا😑

متاسفانه تو ایران همه ی مدلای زن ما همه جای صورتشون عمله و همگی قد کوتاهن(توهین نشه به قد کوتاه ها ولی در مورد مدل باید شخص قد بلند باشه) و اینکه هممون فکر میکنیم هرکی لاغره مدله و خوش هیکله

در صورتی که حتی اگه شخص قد کوتاه باشه باید تناسب اندان داشته باشه نه اینکه چون لاغره بهش بگیم مدل

شماهم به نظرم به این فکر نکن که تو ایران مردم فکر میکنن لاغرا مدلن ورزش واسه چاقی انجام بده

یکی از اقواممون خیلییی لاغره 40 و خورده ای مثلا یه بار زایمانم کرده ولی هیچ کس بهش نمیگه تو چقد خوش هیکلی همه میگن اصلا هیکل نداره و باید خودشو چاق کنه