2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم وزنمو بگم باور نمیکنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 85 پست

خوش به حالت چه طور ۲۰ کیلو کم شد من ۳۲ کیلو وزن اضافه کرده بودم ۲۰ کیلوش رفت ۱۳ کیلومونده

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خدا موقع ک باردار شدم ۴۲ کلو بودم بعد از باردار شدن شدم ۵۸ کلو گردم الانم ۵۵ کلو هستم با قد ۱۵۵ کوتا و قلونبه منم راضی نیستم هی روزگار بیخیال بابا لاغر باشی بهتره تا تپل

چی‌بگم والا😑

حالا من بر عکس شما

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
فقط اینایی ک میگن خوشبحالت😐بابا لاغری بیش از حدم خوب نی ک لباس تو تن آدم زار بزنه وزن باید متناسب ب ...

بدون یک گرم چربی یعنی سلامتی😇

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
فقط اینایی ک میگن خوشبحالت😐بابا لاغری بیش از حدم خوب نی ک لباس تو تن آدم زار بزنه وزن باید متناسب ب ...

تازه آدم ترسناک میشه،عین اسکلت😫 آدم خوبه یکم گوشت داشته باشه😕

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
بنام خدا موقع ک باردار شدم ۴۲ کلو بودم بعد از باردار شدن شدم ۵۸ کلو گردم الانم ۵۵ کلو هستم با قد ۱۵۵ ...

رژیم بگیر کم کن  منم 155 ام بعد بارداری شدم 56 رسیدم به 54 استپ کردم رژیم گرفتم الان 48 ام