2777
2789
عنوان

از خوبی های زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 32 پست
دیروز یه کاربری تو سایت تاپیک زده بود درمورد حال خوب واینا.منم با اجازه اش اسکرین گرفتم حالام براشما ...

@دختر_کائنات۸۰۸۰ ایشون بودن🌺

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوم  من گلدونامو دوس دارم  آینده رو دوس دارم

گل و گیاه واقعاً روح ادمو تازه میکنن. همین طور اهداف آینده که به ادم انگیزه و قدرت میدن. 🌹🌹🌹👌🏻

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
دوستمه روانشناسه معجزه کرد تو زندگیم بعد ۲۷ سال از من بدبخت من خوشبخت ساخت

کاش منم میتونستم برم 

😍💀✨یه خانوم شاد و پرانرژی😍                       یه صلوات مهمونم می‌کنی خواهری واسه حاجت تو دلمه😍😘توتاپیکهای باحال و خنده دار و عکس وغذا.عاشقانه عارفانه بی بهانه😛😂😂😂😂تگم کنید باتچکر                                😍 با افتخار ترکم و مذهبی 😍 از دادن عکس هم معذوریم😈😂😂                                                                                     آقا جریان اسم کاربری مو بهتون  بگم جونم واستون بگه که من هر اسمی صفتی لغتی نوشتم نشد آخرش اتفاقی مرحوم نوشتم شد😶.                                             راستی سوال قانون جذبی داشتین من هستم 👌💗〽️
دیروز یه کاربری تو سایت تاپیک زده بود درمورد حال خوب واینا.منم با اجازه اش اسکرین گرفتم حالام براشما ...

ممنون از شما به خاطر اشتراک گذاری این حس خوب. 🌹🌹🌹🙋‍♀️

چیزای خوب و خوشحال کننده ی زیادی وجود دارن. هر چی که حالتونو خوب میکنه، امیدوارتون میکنه، بهتون انگی ...

ازین خوشحالم که مامان بابام هستن و سالمن

خودم وزنم داره کم میشه

گیتار دارم خوشحالم

فیلم میبینم خوشحالم

ولی از ته دلم ناراحتیام بیشتره با این وضع کشور چون آیندم نامعلومه نا امیدم

ازین خوشحالم که مامان بابام هستن و سالمن خودم وزنم داره کم میشه گیتار دارم خوشحالم فیلم میبینم خو ...

همین خوشحالی ها به آدم امید میدن.👌🏻😊

همین که زنده ایم خدا بهمون جون داده و میتونیم زندگی کنیم واقعا از قشنگیای زندگیه ادم باید قدر دان تک ...

دقیقاً، باید قدر زندگی رو دونست. 🌹🌹🌹🙋‍♀️

من از هر چیزی ک باعث بش بخندم خوشم میاد  واکنشم به همع چی خوبع  حتی افتاب باد  ...

عالیه عالیییییی 🌹🌹🌹🙋‍♀️

دقیقاً، باید قدر زندگی رو دونست. 🌹🌹🌹🙋‍♀️

😉😊🥰🌹🌹🌹

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

وقتاییکه کتاب میخونم ورزش میکنم به پوست و موهام میرسم وقتاییکه برخوردای خوب از خودم میبینم حالم خوب میشه وقتاییکع به آینده م فک میکنم و کاراییکه دوس دارم انجام بدم رو درموردشون خیالبافی میکنم وقتاییکه  یه عکسِ قشنگ میبینم تو اینترنت وقتاییکه با ترسام روبرو میشم و از پسشون برمیام وقتاییکه یکی خرید کرده و داره با شوق و ذوق درموردشون حرف میزنه،

درتمام این موارد حالم خوب میشه🤗✌

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
اینکه امروز چون شهادته و همه میگن وای عزا ولی همسر من بخاطر همین تعطیله و کنار منه.خداروشکر اینکه ح ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 😊😊😊👌🏻👌🏻👌🏻

عالیه عالیییییی 🌹🌹🌹🙋‍♀️

مرسی ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh