2777
2789

سلام خانم ها دیروز برای دخترم اسلایم گرفتم یه ذره باهاشون بازی کرد بعد درش و بست گذاشت سر جاش.

امروز برداشت شون خیلی سفت شده بودن!☹

راه کاری داره که یه ذره بهتر بشن؟

خودتون ماساژش بدین تا نرم شه 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسلایم اصلا بدرد نمیخوره منم گرفتم خشک شد و انداختمش ☹️

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

دستتون باید مرطوب باشه بعد ماساژ بدین ...بعد بازی بزار تو یخچال....من که برا دخترم گرفتم به غلط کردن افتادم...تموم مبل و فرش و اسلایم مالیده

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
دستتون باید مرطوب باشه بعد ماساژ بدین ...بعد بازی بزار تو یخچال....من که برا دخترم گرفتم به غلط کردن ...

فعلاً که اتفاقی نیفتاده😌 پشیمون هستم گرفتم چون پولش هم زیاد بود هفتا رنگ هم گرفته دخترم😩

آب عادی میشه ریخت ورز بدی . یکم آب گرم هم میتونی بریزی ورز بدی یه دقیقه تو آب بود درش بیاری ابشو بگیر بزاری تو ظرف تو ماکروفر ۱۰ ثانیه بعد بزاری خنک بشه قابل استفاده میشه

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

من دخترم الان ۶ ماهه اسلایم خریده و هنوز هم سالم و نرم و عالیه

هیچکاری نکردم جز اینکه هر سری در‌پوشش رو محکم میکنم و میزارم داخل یخچال 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃