ی خانومه بود با شوهرش اختلاف داشت شوهرش بهش خیانتم کرده بود این احمقم اومد خودشو آتیش زده وسطش پشیمون شد بردنشون بیمارستان سوختگی تا دو ماه بستری بود الانم زندست فقط صورتشو دستاشو نابود کرد😔
اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
اه اه عقم گرفت از این همه سنگ بودنت...فقد یادت نره که زمین بدجور گرده
دقیقااااا👌👌👌😑😏😏
"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
الحق که جوجو کوچولویی😂😂 والا اگ قرار بود با هرمشکلی خودکشی کنیم الان من و مردم ایران باید تا الان هزار بار خودکشی میکردیم.
Turk girl. مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚♀️
آخ جیگرم سوخت پسرعمم و زنش با سم خودشونو کشتن دلم خون شد دوباره😔
چرا
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون