2777
2789
😂

خدایی میگما

بدترین حالت ممکنه

اکثرا وسطش ب غلط کردن میفتن ک دیگه فایده نداره

ی خانومه بود با شوهرش اختلاف داشت شوهرش بهش خیانتم کرده بود این احمقم اومد خودشو آتیش زده وسطش پشیمون شد بردنشون بیمارستان سوختگی تا دو ماه بستری بود الانم زندست فقط صورتشو دستاشو نابود کرد😔

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
ول کن بابا حالا پیشنهاد ندن نمیتونه خودکشی کنه مگه😂

متاسفم برات

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه عقم گرفت از این همه سنگ بودنت...فقد یادت نره که زمین بدجور گرده 

دقیقااااا👌👌👌😑😏😏

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
قرص برنج از كجا بگيرم؟

الحق که جوجو کوچولویی😂😂 والا اگ قرار بود با هرمشکلی خودکشی کنیم الان من و مردم ایران باید تا الان هزار بار خودکشی میکردیم. 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
یه روزی بچت خواس خودکشی کنه اگه همه بیان تشویقش کنن پس موافقی که هرچی زودتر خودشو راحت کنه دیگه درست ...

دقیقا چون ادمای پوچ وبی ارزش همون بهتر نباشن و مایه ننگ جامعه

لیوان سرد و گرم بشه میشکنه چه برسه به قلب آدمابا هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشه
آخ جیگرم سوخت پسرعمم و زنش با سم خودشونو کشتن دلم خون شد دوباره😔

چرا

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

استارتر نمیدونم‌چرا نگرانم لطفا دست نگهدار

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   
خدا نکنه زنده بیاد بیرون تا عمر داره باید توی این آتیش بسوزه

خیلی سخته و  اینقدر درد داره ک اکثرا دنبال این راه نمیرن واونایی هم ک رفتن وسطش پشیمون شدن

چهره پوست عصب همه اینا از کار میفته😔

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

استارتر من نه ميگم انتخابت غلطه نه درست

بايد صبر كني چون خودت همدقيقا نميدوني اين انتخاب درست يا غلط 

طبيعي كه از يك فشار شديد ذهني يا تجربه ناعادلانه از محيط و ناًاحتي و اسيبي كه ديدي اين تصميم بگيري ولي عمل به ان تصميم قطعا درست تيست

بهتر يك مدت استراحت كني ذهنت را ارام كني تا منطقت فعال بشه و تصميم درست بگيري براي حل مشكلت

یه بار همسایه مون‌میخواست خودکشی کنه رفته بود سوپری قرص برنج بخره😐😐😐

اونم قرص بهش داد خورده بود 😐😐😐😐

زار میزد میخواد بمیره اومده بوو تو کوچه که نمیخوام بمیرم قرص خوردم کمک کنین 

رسوندنش بیمارستان همسایه ها 

مشخص شد قرص اسهال بهش داده بوده😂

ی درصد فقط ی درصد ب فکر اینم باش ک کسایی هستن ممکنه مشکلاتشون بزرگ تر دردناک تر از شما باشه ولی هنوز ک هنوزه دارن زندگی میکنن 

خودکشی دیگه خیلی کار بچه گونه ای شده تقی ب توقی میخوره یاد خودکشی میوفتین بجای اینکه دنبال راه کاری باشین یا سعی کنین ارامشتون و بر گردونین