2777
2789
عنوان

دوستان میخوام واسه فردا کیک درست کنم وخامه کشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 54 پست
کیک سفت میشه مونده میشه

بار اوله همچین چیزی میشنوم تا الان بالای چهل پنجاه تا کیک تولد درست کردم و همیشه هم یه روز قبل و البته همیشه هم تازه و عالی.فکر میکنی قنادیا کیکایی که دارن همون روز درست کردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اوله همچین چیزی میشنوم تا الان بالای چهل پنجاه تا کیک تولد درست کردم و همیشه هم یه روز قبل و الب ...

اره عزیزم میگم چه کیکی مناسبه خامه کشیه؟وکیکولای چی بزارم تاخشک نشه وخوب ولطیف بمونه

وقتی خدای هست جای برای ناامیدے نیســــ😍ـت
بار اوله همچین چیزی میشنوم تا الان بالای چهل پنجاه تا کیک تولد درست کردم و همیشه هم یه روز قبل و الب ...

واااا پس چرا کیک من سفت میشه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
چه کیکی درست میکنی ؟وکیکولای چی میزاری تاخشک نشه

کیک اسفنجی، شیفون. 

سلفون بعدم پارچه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه قنادیا یع ماهم میمونه کیکشون

اونها فکر کنم نگهدارنده بهش میزنن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اره عزیزم میگم چه کیکی مناسبه خامه کشیه؟وکیکولای چی بزارم تاخشک نشه وخوب ولطیف بمونه

ببین من همیشه کیک اسفنجی شف طیبه رو درست میکنم چون نکاتشو کامل گفته و کیکشم خوب درمیاد .ببین کیکت بذار خوب خوب خنک بشه  بعد لای سلفون داخل یخچال دو سه ساعت استراحت بده.بعد در بیار خامه کشی کن و موز و گردو بذار دوباره یخچال.اخر شب یا فردا صبحم خامه کشی رویی  کیکو انجام بده و اگه دسترسی داره ژله بریلو بگیر برا روش هم خوشمزه ش میکنه هم قشنگ

ببین من همیشه کیک اسفنجی شف طیبه رو درست میکنم چون نکاتشو کامل گفته و کیکشم خوب درمیاد .ببین کیکت بذ ...

ژله بریلوچیه

وقتی خدای هست جای برای ناامیدے نیســــ😍ـت