2777
2789

ما یه دست مبل راحتی داشتیم دوباره یه دستم راحتی گرفتیم

رنگاشم تقریبا شبیه هم

ولی الان من پشیمون شدم دیگه راهیم نداره 

اخه همه معمولا یه دست راحتی میگیرن یه دست سلطنتی 

سلطنتی تو بازار خیلی گرون بود هم جاگیر زیاد داشت ما دنبال یه مبل ظریف بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک خریدین دیگه بش فک نکن..اگه نمیتونین عوضش کنین پس بش فک نکن ک حس بدی ب خونت داشته باشی

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

اتفاقا باید هماهنگی باشه

تم خونه یا اسپرت یا کلاسیک

وقتی مبل قبلی راحتیه...اینم باید همون سبک باشه

چندتا کوسن رنگی شیک بگیر تنوع رنگ ایجاد بشه

تو اینستا سرچ کن کوسن های خیلی شیکی پیدا میکنی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
حالا این دوتا بنظرتون کنار هم خوبه؟

کاش رنگشو حداقل متفاوت میخریدی نما بده ب خونه

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه