2777
2789

مثلا خوندم میدوم برای حل اختلافات زیاد زن و شوهری ۲۱ بار سوره طلاق خیییلی خوبه

ذکر یا ودود محبت میاره بین زن و شوهر

برای سلامتی دعای هفتم صحیفه سجادیه و ذکر اللهم اجعلنی فی درعک الحصینته التی تجعل فیها ما ترید 

بقیشو شما بگگگید❤😍

ازینا حاجت گرفتم. 

چله زیارت عاشورا

چله حدیث کسا

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

ذکر یا جواد الائمه ادرکنی هم خیییلی خوبه برای تمام مشکلات

چیزی که خودم ازش جواب گرفتم این بوده که چون مشهدیم میاده بری حرم امام رضا و بد نماز جعفر طیار بخونی و امام رضا رو صد مرتبه قسم بدی به امام جواد

من یک حاجت خیییلی بزرگ داشتم که با اینکار جواب گرفتم به لطف خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حاجتی داشتم

خییییییلی دعا کردم براش خیلی

ولی براورده نشد

اگر به حاجتم میرسیدم بدبخت میشدم بدددددبخت

خدایا صد هزار مرتبه شکرت که اونموقع حاجت روا نکردی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

خوندن سوره مزمل بعد از نماز صبح هر روز باعث میشه شوهر مطیع زنش بشه.

خوندن سوره واقعه هرشب قبل خواب روزی رو زیاد میکنه

گرعتن چله بسم الله الرحیم حاجات رو براورده میکنه..من خودم انجام دادمو و حاجتمو گرفتم

من میگم یجایی موقعی ک میشه گناه کنی ولی ترجی بدی کار خوب کنی با ی ذکر یاحسین کار خوب رو انجام بده

وقتی حاجت خواستی همون ی بار ذکر یاحسین بگو حاجتتو میگیری

این عقیده رو دارم 🙄

نماز حضرت عباس بخون

نماز حضرت محمد هم عالیه

نماز استغاثه حضرت فاطمه سلام الله علیه❤

سلام 🌺☘️

عزیز من یه تاپیک دارم از دعاهایی که خودم ازشون نتیجه گرفتم  اینم لینکش

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3833804&slug=دعاها-و-ذکرهایی-که-شخصا-برای-حاجت-روایی-استفاده-میکنم-و-نتیجه-گرفته-ام&postId=145226531کلا ۱۳   ۱۴  صفحه س

البته اصل دعاهای خودم همون صفحه اول گذاشتمشون

ولی  دوستان هم لطف کردن و تجربیات خودشون رو نوشتن و تبادل نظر کردن  اگه دوس داشتی به نگاهی بکن

البته چندتا تاپیک دعای دیگه هم دارم

ولی صفحه اول رو خودم.ازشون.حاجت گرفتم.🌺🌺🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

من از دعاي مقاتل بن سليمان نتيجه گرفتم ولي در كل به عقيده من بجاي ذكر نيت كنيم مثلا فلان كمكو به يه مستمند برسونيم

يا ترك يه گناه مثلا يه ماه غيبت نكنيم

خيلييي بهتر از ذكره