2777
2789
عنوان

رنگ مو

106 بازدید | 15 پست

خانوما ميدونم الان مش ديگه مد نيس ولى دوس دارم يه دفعه بزارم ببينم بهم مياديانه خب؟البته فقط ميخوام بزاربه جلوى موهام به همه موهام نميزارم مشکلم اينه که موهام الان دورنگه قبلأقهوه اى گذاشته بودم حالا هم تانصف و بيشترش موهاى سياهم دراومده ب نظرتون مش توموهاى مشکى قشنگه يا زمينه موهامو قهوه اى کنم بعداز تواون مش دربيارم.اگه بگين تومشکى قشنگتر ميشه ميتونم ازاونجايي که قهوه اى هست کوتاه کنم مش دربيارم ولى نميخوام موهاموکوتاه کنم بلند خوبه.ب نظرتون چيکارکنم

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمینه موهات رو قهوه ای کن اما از موهای پشت سر هم مش بزن فقط جلوی سر جالب نیست 

اخه همه ميگن مش تو موى سياه قشنگه تا قهوه اى بخاطراون

اخه همه ميگن مش تو موى سياه قشنگه تا قهوه اى بخاطراون

آره عزیزم توی موی مشکی قشنگ تره که شما میگی اگه روی موی مشکی بزنی باید موهات رو کوتاه کنی که واقعا حیفه موی بلند شیک تره اگرم بخوای موهاتو مشکی رنگ کنی دیگه بعدا رنگ گذاشتن روش به سختی میگیره

منم میخوام رنگ کنم نمیدونم چی بزنم 

من اولين بارميخوام مش دربيارم فقط موندم زمينش قهوه اى خوبه ياسياه

آره عزیزم توی موی مشکی قشنگ تره که شما میگی اگه روی موی مشکی بزنی باید موهات رو کوتاه کنی که واقعا ح ...

اره ديگه منم بخاطراون موندم که چيکارکنم يکى هم ميگم مش استخوانى قشنگ تره اره تا زرد

من اولين بارميخوام مش دربيارم فقط موندم زمينش قهوه اى خوبه ياسياه

منم موهام خیلی مشکی شدن پایینش هم قهوه ایی زیادم بلند نیستن تا یکم پایین تر گردن ولی بیشترش مشکیه نمیدونم مش کنم یا رنگ و دکلره من یه بار مش زدم چند سال پیش