2777
2789
عنوان

عروسمون...

955 بازدید | 4 پست

دقت کردم اکثرا از مادرشوهر و خواهرشوهر کلا قوم مینالید، خواستم بیایید بگید ما با عروسمون چطور رفتار کنیم، خونه داداشم یه شهر دیگه اس که دوتا از خواهرام هم خونه شون تقریبا نزدیکه، مامانم اینا سالی یکی دوبار میرن پیششون اونم معمولا اگه کاری براشون پیش بیاد، اصلا زیاد رو‌نمیده بابام اینا برن خونشون هربار یه بهونه ای میاره، خب بابام اینا هم دلشون برا پسرشون تنگ میشه، تازه عروسمون ماهی حداقل یه بار خونه خواهر م اینا ناهار شام میره، ولی تو این چن سال که عروسمون بوده دو سه بار خواهرم اینا دعوت کردن اونم چون ما اونجا بودیم،حتی چن سال پیش سر اسم گذاری بچه ش خواهرم اینارو دعوت نکرده بوده در صورتی که کل ایل و تبار خودشون خونشون بودن، اتفاقا روز اسم گذاری خواهرم کادوش رو برده بوده نگو اسم گذاری داشتن نکفته که خواهرم اینا بمونن، بهونه آورده که خونم کوچیکه...  من وقتی فهمیدم خواهرم اینا تو اسم کذاری نبودن ناراحت شدم گفتم چرا نموندید گفت حالا زن داداش به کنار، خواهراش کلا بهمون چش قره میرفتن، تا هم مارو‌گیر میاره از بی پولی میناله در حالی درآمد داداشم متوسطه... از بس گفت نداریم نداریم مامانم ناراحتی قلبی گرفته، باور کنید ما زیاد کاری به زندگیش نداریم خیلی معمولی باهاش رفتار میکنیم حتی خیلی هواش رو داریم میگیم حامله است... بهش چیزی نمیگیم خونه اش نمیرییم تا اذیت نشه ولی خیلی بد باهامون برخورد میکنه، تنها گیری که مامانم بهش میده اینه که لباسای شوهرت و بچه ات چرا اکثرا کثیفن، واقعا هم کثیف نگه میداره، طوری که حتی بچه کوچیک هم متوجه میشه، من چن باری به مامانم گفتم کاریت نباشه اونطور راحتهتو این چن سال عروسیشون من یه بار اونم اندازه دو روز  تنهایی رفتم خونشون، خونه خواهر مادرش نزدیکن،  تو اون دو روز با زبون بی زبانی هی میگفتن من کی میرم،حتی روز آخری خواهراش بهم نیش و کنایه زدن، منم هاج و واج مونده بودم،زن داداشم هم عین ماست به خواهراش نگا میکرد، من باورم نمیشد با من هستن... تازه هی میگفتن ما شانس نداریو نوه هامون شبیه دومادا هستن، اکثرا همه اعتراف میکنن که داداش من نه تنها از عروسمون قشنگتره، بلکه از کل ایل و تبارشون سرتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداداشت خودشم بخواد خوب باشه خواهر اش نمیذارن

خیلی از دستش ناراحتم، مامانم مشکل قلبی داره، تازگیا بازم رفته دکتر، در عرض یه وعده ناهر بازم نالیده، وقتی شنیدم کلا بهم ریختم، خواستم زنگ بزنم به داداشم بگم، دلم نیومد، گفتم بحثشون میشه، از بس ناراحت بودم خواب دیدم پیاده رفتم تا دم خونشون داداشم رو قسم میدم که به زنت بگو کاری بهش نداریم بهمون کاری نداشته باشه، مامان مریضه....

[QUOTE=159843882]اینجور ادم کمبود داره خودشو و سوهرشو با رفتاراش ازار میده[/QUOخیلی اذیت میکنه، گیرای الکی میده، چن وقت پیش داداشم زنگ زد گفت چرا اصلا به زنم زنگ نمیزنید، منم گفتم خدا به بعضیا زندگی آرومی میده اما خودشون زندگیشون رو متشنج میکنن، گفتم نمیگم بینمون چی گذشته ولی بدون من فرقی نکردم چرا قبلا زود به زود زنگ میزدم از خودش بپرس ببین چیکار کرده که دیگه کم سراغش رو میگیرییم.