2777
2789
عنوان

كسي تجربه زندگي در كانادا رو داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10782 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریتس ادواردز و کبک ارزونتره  توی کبک باز کبک سیتی از مونترال ارزونتره به اب و هوا زیاد ...

وااقعا آب و هواي خيلي سردو نميتونم تحمل كنم با اين شرط كانادا رو انتخاب كردم كه نريم اون جاهاي خيلي سردس

وااقعا آب و هواي خيلي سردو نميتونم تحمل كنم با اين شرط كانادا رو انتخاب كردم كه نريم اون جاهاي خيلي ...

پایین تر باشی به خط استوا نزدیک تری و گرم تر ولی فقط با اختلاف چند درجه

مثلا یک ماه مدام برف بیاد تعجب نداره، دمای منفی 15 خیلی نرماله، تابستون تو کانادا کلا کوتاهه

ولی اگه بتونی بری و نری ظلم بزرگی به خودت کردی

مونترال توي كبكه ديگه؟ فكر كنم هم سررد باشه خيلي و هم فرانسوي زباننن

از مونترال زیاد اطلاع ندارم گلم ولی شرایط زندگی خوب بعد از ونکور و تورنتو هست 

ولی ونکوور هم فرانسوی زبان هست و هم انگلیسی 

چون کشور دو زبانه هست در همه جا میشه هر دو زبان رو دید ولی خب به هر حال شما اگه به یکی مسلط باشین کارتون راه میوفته 

اما لهجه امریکن دارن فکر میکنم

من خودم هم امریکن صحبت میکنم 

گستردگی بیشتری داره ولی بریتیش منظم تر و سلیس تر هست 

پایین تر باشی به خط استوا نزدیک تری و گرم تر ولی فقط با اختلاف چند درجه مثلا یک ماه مدام برف بیاد ت ...

مرسي از اطلاعاتت من فكر مي كردم اختلاف دما خيلي بيشتر باشهه بين شمال و جنوبش

من ساکن تورنتو هستم ولی میدونم که کبک ارزونتره و همچنین ادمونتون و ساسکاچوان. توی استان بریتیش کلمبیا ونکوور خیلی گرونه ولی نسبت به تورنتو هواش برای ایرانیا بهتره و موقعیتهای شغلی فراوون. البته خیلی خیلی بارونیه. ضمنا شما شهر مقصد رو با توجه به رشته تحصیلی و شغلتون انتخاب کنید. کانادا به هر حال کشور سردسیری هست و باید قبول کنید که بیشتر سال رو در سرما میگذرونید حالا مهم نیس کدوم شهر زندگی کنید. 

معمولا قوانین کشور کانادا و بریتیش کلمبیا در بیشتر مواقع در حال تغییر و بروزرسانی است. وکیل ایرانی در بریتیش کلمبیا به فردی اشاره دارد که بتواند خود را با این تغییرات وقف دهد و اطلاعات خود را به روز رسانی کند. بهترین وکیل در بریتیش کلمبیا کسی است که بتواند در درک اسناد و مراحل قانونی مورد نیاز جهت انواع امور حقوقی، کیفری و خانواده با متقاضیان و موکل خویش به خوبی همکاری کند.

یک وکیل خوب و شایسته در تهیه و تکمیل اسناد مورد نیاز برای به موفقیت رساندن پرونده از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و سعی می‌ کند موکل خود را از تمامی حال و احوالات پرونده با خبر کند. در نظر داشته باشید وکیل انتخابی شما باید همه‌ مجوزهای لازم برای وکالت را داشته و در رابطه با حق الوکاله نیز هزینه‌ معقولی را دریافت نماید.

براای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم که با وب سایت وکیل ایرانی : https://persianlawyer.org/best-iranian-lawyer-in-british-columbia/ همراه باشید