2777
2789

شوهرم ی چندهفته با مامانش قهربود ایتجام که براتون گفتم اگ یادتون باشه بعد حالا آشتی کردن انقدباهم خوبن ما نامزدیم حالا بعدشوهرم زنگ میزنه بحث میوفتع من بش میگم مامانت بات قهربود خوب حالا باهم خوب شدید کلی قربون صدقش میره میگ من دوسشدارم قهرم کنه حاضرم خار توچش من بره ولی تو دست اون نه بعد گفتم پس من چی؟؟گف تو خودتو باکسی مقایسه نکن هرکی جای خودش یعد من باز گفتم گف من از ای بخثاخوشم نمیاد بس کن منم باش قهرکردم حالا بنظرتون چیکارکنم بدم میاد اون بااونا خوبه دوسشون داره پول بهشون میده دق میکنم بخداااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید اینو برای خودت جا بندازی که ایشون همون قدر که برای شما همسرن برای مادرشون هم پسرن،وقتی کنار بیای با این قضیه هم اذیت نمی شی و هم با احترام به خانواده همسر جایگاهتو پیش شوهرت بالا میبری

❤فَاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرا

ای حسود😞

خدایی خیلی سوال بی ربطی پرسیدی😐

آخه مادر و همسر نوع دوس داشتنشون یکیه؟😟

کدوم مادر برای پسرش همسری کرده؟

یا کدوم همسر برای شوهرش مادری کرده؟

چرا قیمه هارو میریزید تو ماستها؟چرا باسوالات بی ربط زندگی قشنگتونو تلخ میکنید؟من چقد حرص بخورم از دست نینیسایتیها😠

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
عزیزم باید اینو برای خودت جا بندازی که ایشون همون قدر که برای شما همسرن برای مادرشون هم پسرن،وقتی کن ...

چیکارکنم اخه من خیلی شوهرمو دوسدارم دلم میخاد تمام محبتش برا من باشه همش ن هیچکس دیگه دست خودم نی بخدا

توقع نداشته باش که مادری روکه چندسال باهاش بوده وبا بدبختی وسختی بزرگش کرده رو ول کنه و قهرکنه باهاش و محبت نکنه بهش

اینوبه یادداشته باش پسری که مادرشودوس داشته باشه وبهش احترام بزاره به زنشم احترام میزاره و دوسش میداره

چیکارکنم اخه من خیلی شوهرمو دوسدارم دلم میخاد تمام محبتش برا من باشه همش ن هیچکس دیگه دست خودم نی بخ ...

با خودت بگو من میتونم از مادرم بگذرم و دوسش نداشته باشم؟..وقتی خودتو بذاری جای همسرت بهتر درکش میکنی...میدونم سخته منم گاهی اینجوری میشم ولی فورا از طرف همسرم به قضیه نگاه میکنم و حقو میدم بهش

❤فَاِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرا