2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم شده که شوهر سابقم داره ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 99 پست
سرعت عمل فقط نامزد تو

آره از روستا گرفت اما من واسش آرزوی خوشبختی کردم البته بگم ازلحاظ ظاهر وقیافه من کجا واون کجا اما ازمن چندسال کوچیکتره درحالی که چندسال بزرگتر نشون میده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی هفته بعد از طلاق از همسر سابقم  عقد کردم

نمیشه که.عده پس چی؟😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
آره از روستا گرفت اما من واسش آرزوی خوشبختی کردم البته بگم ازلحاظ ظاهر وقیافه من کجا واون کجا اما از ...

آدما دنبال لیاقت شون میرن عزیزم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
منم ی هفته بعد از طلاق از همسر سابقم  عقد کردم

چرا انقدر عجله

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آدما دنبال لیاقت شون میرن عزیزم 

درسته ولی من همیشه واسه دشمنام وحسودام بهترینهارو میخوام تا دیگه به من فکر نکنن

عزیزم ببین خوشمزه ترین غذاروهم بخوری وقتی  رودل کنی بالابیاری نمیگی وای غذام حیف شدمیگی حالم بهترشد، دلت بسوزه هم بالاآورده خودت ونمیتونی دوباره بخوری بهترین زن دنیاروهم بیاره توگذاشتیش کنارحسودی نکن بیخیال باش بفکرروح وروان خودت باش💕

انرژی مثبتشونم💕
وا😐😐وقتی جدا شدی به شما مربوط نیست دلیل بدی بوده که حدا شدین به زور که جداتون نکردن داره ازدواج می ...

نه اصلا به من مربوط نیست هر چقدر میخواد زن بگیره ولی من به خاطر دروغایی که پشتم گفتن ناراحتم‌ و کاش اصلا نمیومدن میخوان دختر بدن خب بدن اونا میتونن حرفای منم باور نکنن پس اصلا لزومی نداشت بیان در خونه ما