2777
2789

من دختر عموم تعریف میکنه  سه یا چهار ساله بودم خونه اونا حلیم بودیم و شبم میموندیم اون موقع ها بعد پسر عموم رو تشک وبالش وپتوش حساسه  من رفتم گرفتم خوابیدم گفتم چراغ هارو هم خاموش کنید دختر عموم میگفت به زور راضیت کردیم جای دیگه بخوابی 😂😂😂

یه دونه هم عکس دارم باد زده موهام جنگلی یه لنگه جورابمم پام نیست  انو عکس رو پسر عمو بزرگم تو سیزده بدر ازم گرفته بود 

به دختر عموم هم بچه بودم رفته بودم دم اشپز خونه گفته بودم اب بیار برام تو پیش دستی هم بزار🤣🤣🤣 این حجم پرو رو بودن های منه البته زیادش رو تعریف نکردن ولی مینالن از دستم  

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

من خیلی شر بودم یه بار از یه ماشین همسایه رفتم بالا افتادم پایین استخون کتفم شکست.یه بار تو سربالایی راه مدرسمون قل خوردم تا پایین دستم در رفت،🤦یه بارم تو راه مدرسه افتادم بینیم شکست یه سنگم باع شد بالاش زخم بسه سه تا بخیه بخوره.........

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه بچه بودم مهمون داشتیم بعد من رو کردم بهشونو گفتم چاییتونو خوردین میوه هم خوردین پاشین برین دیگ ...

وای😂

ما رفته بودیم مهمونی شیرینی خامه ای بردیم بعد همونارو اوردن برامون منم پرو پرو گفتم شما از خودتون شیرینی ندارین؟