2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7680 بازدید | 204 پست
این ماه روزی دوتا خوردم میگم مشکل نداره منم دوباره بخورم یا بیخیال شم دیگه با خودم عهد بستم دیگه د ...

والا من سونو دادم فولیکولام صعیف بود دیگه افتاد تو بحث کرونا دکتر نرفتم خودم قرص خریدم از داروخانه خوردم.از شب سوم پریودی خوردم به مدت پنج شب.لتروزول رو فقط تا سه دوره میشه خورد بیشتر نمیشه اما اکثرا همون ماه اول و دوم جواب میده.فقط باید اقدامت مرتب و به موقع باشه

۹.۹.۹۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدارو شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم اقدامهات چطوری بود؟؟

سلامت باشی عزیزم ماه اول که مرتب بود ماه دوم افتاد تو اسفند ماه که من شهرستان خونه ی پدرم بودم دوهفته وقتی برگشتم مطمعن بودم از زمان تخمک گزاریم گذشته اما جالبه که تو اون ماه یکبار رابطه داشتم و اصلا فکر نمیکردم باردار باشم.ولی خدا خاست و شد.دقیقا روز سیزده بدر تستم مثبت شد

بسلامتی  عزیزم یعنی از تخمک گذاریت گذشته بود؟

😊😊😊وقتی خدا بخواد همه چی درست میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میگم امپول hcg دیگه نیاز نداره؟ ماه پیش دو تا زدم

من نزدم.البته از دختردایبم که ماما بود مشورت گرفتم گفت لازم نیست فولیکولات اینقدر ضعیف نیست که بخای امپول بزنی بعدم سابقه ی کیست نداری و اصولا لتروزول اصلا باعث کیست نمیشه برعکس کلومیفن که ریسک داشتن کیست رو داره و حتما باید امپول زده بشه

ان شاالله توکل بخدا اگه بارداربودی بیا بگوو فدات دوست دارم تا زمان باردارشدن خبربدیم و کنارهم باشیم

حتما.امیدوارم یادم بمونه😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

درخواست دوستی دادم

بسلامتی  عزیزم یعنی از تخمک گذاریت گذشته بود؟

از نظر خودم که بله گذشته بود.اما به این نتیجه رسیدم که اولا خاست خدا دوما اینکه استرس نداشتم دقیقا بعد دوسال و نیم ماهی که اصلا فکرشو نمیکردم و بیخیال بودم باردار شدم.ماههای قبلش از بیست و پنجم سیکل به بعد دنبال نشونه هدی بارداری بودم و هر ماه چندتا بی بی چک میزدم.کلا استرس میگرفتم و هر ماه ناامید میشدم.اما ماه بارداریم سه روز از موعدم گذشته بود و در صورتیکه تقریبا مطمعن بودم باردار نیستم و فکر میکردم بخاطر تغییر فصل پریودیم عقب افتاده بی بی زدم و مثبت شد.اونقدر برام ناباورانه بود که فرداش دوباره زدم و باز مثبت شد