من و دوسپسرم پدرامون دوست هستن. وضع مالی ما خیلی بهتر از اونا بود. تا اینکه دو سه سال پیش پدرم ورشکست شد.در حدی ک خونمون رو عوض کردیم یه خونه کوچیک یه خابه داریم. دوسمسرم اینارو نمیدونه .البته با این قضیه مشکلی نداره. اما من دوسندارم اون فکر کنه از من برتره(یا جاریم این فکر رو کنه) .دارم دیوونه میشم از بس سر این جریان گریه میکنم. ک جرا پولدارترین فامیل بودیم. حالا سر ازدواج من یهو اینجور شد. بنظرتون چطور با خودم کنار بیام؟
ای بابا این چیزا چیه بهش بفکرمیکنی من خودم وضع مالی بابام توپه ولی همسرم اصلن تو کاراژ زندگی میکردن حالا بدترین وضعیت بود کناراومدن نمیخاست عاشقش بودم وهستم الانم خونه وماشین داره همسرم البته عقدم
هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر کنم منم اگر جای شما بودم بابت این مسئله ناراحت میشدم اما شما که کاری نمیتونی انجام بدی به نظرم اگر خودت شرایطش رو داری خودت کار کن پول در بیار و همیشه شیک بپوش اما اصلا چشم و هم چشمی نداشته باش چون آرامشت به هم میریزه
همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟! دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰ به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
عزیزم شاید یه امتحانه از طرف خدا 🙂 فکر کنم منم اگر جای شما بودم بابت این مسئله ناراحت میشدم اما شم ...
فداتشم من به احتمال خیلی زیاد ابان ماه شغلم اوکی میشه. از نظر تیپ و خرج و مخارج هنوز مثل قبلیم. اما شرایط خونه اذیتم میکنه. فقطم مشکلم خود خونست. خود ساختمون😂چون وسایلمون هم اوکی هستن
فداتشم من به احتمال خیلی زیاد ابان ماه شغلم اوکی میشه. از نظر تیپ و خرج و مخارج هنوز مثل قبلیم. اما ...
خب خانوم شما که همه چیت خوبه 🙂
منم خانواده خودم متوسط هستیم اما شوهرم بالاتره من جاری دارم اونم سه تا همه شون خوبن یکیشون یکم شیطنت میکنه 😀😁😅
منم دیگه سعی کردم زیاد رابطه نداشته باشیم یعنی احترام میزاریم اما خب صمیمی نیستیم
همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟! دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰ به دریایی گرفتارم که موجش عالمی دارد داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
ببین من گفتم دوسپسر چون اینجا خیلی ب لفظه نامزد حساسن. میگن نامزد ینی کسی ک عقد کرده .ماهم خانواده هامون در جریانن اما هنوز عقد نیستیم و قراره بکنیم😂 شمانظرتو راجع ب اصل ماجرا بگو😘
ببین من گفتم دوسپسر چون اینجا خیلی ب لفظه نامزد حساسن. میگن نامزد ینی کسی ک عقد کرده .ماهم خانواده ه ...
میدونم سخته پیش جاری خداروشکر ما 3 تا جاری وضع مالی پدارامون یکی هس هیچکدوم برای هم کلاس نمی آریم اما جاری کوچیکم ک عقده خودشو میکشه کلی ریخت وپاش کرده واسه شوهرش منو جاریم وسطیم فقط حرص میخوریم مادرشوهرم اون بیشتر از ما تحویل میگیره همیشه سرکوفت میزنه ک شما برای پسرام کاری نکردی خدا ازش نگذاره ک پیش همه فامیلامون ب پدرم توهین کرد گفت شما پول ی جفت جوراب نداشتید
میدونم سخته پیش جاری خداروشکر ما 3 تا جاری وضع مالی پدارامون یکی هس هیچکدوم برای هم کلاس نمی آریم ام ...
شماهم ببین اون یکی رو میگی ببشتر تحویل میگیرن. البته ما کلا دوتاییم مادرشوهرمم خانوم فهمیده ایه .اما من میدونم ک برادر نامزدم قطعا بهشون سرکوفت میزنن. از بس بد ذات و کثیفه.
شماهم ببین اون یکی رو میگی ببشتر تحویل میگیرن. البته ما کلا دوتاییم مادرشوهرمم خانوم فهمیده ایه .اما ...
بله درکت میکنم بازم مادرشوهرت فهمیده هس ما من با عرض پوزش خره خودش واسه ما هیچی کاری نکرد هیچکاره حتی حلقه نامزدیمون خودش ب سلیقه خودش خرید اونوقت انتظار داشت ما واس پسرش سنگ تموم بذاریم
خدا لعنت کنه این مادرشوهرارو. مامان خودم یکیشو داره .عجوزه ب تمام معنا
توهم سعی کن با محبت واحترام وبا سیاست خودتو تودل خانواده شوهر جا کنی وهیچوقت هیچوقت هیچوقت با جاریت بد نباش اگرم ازش خوشت نیاد بروش نیار تو جلوش با احترام ومهربانی با جاریت حرف بزن و پیش کسی بد جاریتو نگو هرگز ک بعدا ب ضررت تموم میشه