2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باید بمونه؟

تا هرچقدر حوصله داری برو حموم بزار سر ارنجت زانوهات هرجا که حس میکنی حتی صورت 

من خودم بقدری زیر بغلم سیاه بود   چند بار گداشتم الان عالی شده حتی موهارم کم پشت میکنه بقدری من زیر بعلم مو داشت خودم حالم بهم میخورد الان خیلی کم شده

تا هرچقدر حوصله داری برو حموم بزار سر ارنجت زانوهات هرجا که حس میکنی حتی صورت  من خودم بقدر ...

مرسی عزیزم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
روی بوی نا مطبوعش هم اثری نداره که کمتر یا زیاد تر بشه ؟ باز مام نیازه؟

بله عزیزم نیازه

شما تعریق رو داری حتی بعد از لیزر

اگه بهداشت رو رعایت نکنی یا اب کم بخوری معلومه که بوی نامطبوع داره خانم گل 

سلام من و مامانم هردو از پماد زینک اکسید استفاده میکنیم هم بغل هم واژن هم زانو هم آرنج عالی عالی شده

نزنین خواهشاااا

به مرور زمان باعث به وجود اومدن غده تو زیر بغل میشه

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
یعنی موها رو هم کم میکنه؟ چند درصد؟ هر چند وقت باید شیو کرد؟

من دارو میزارم ولی چندین بار زرچوبه گداشتم حس کردم خیلی کم میکنه واقعا الان زیر بعل من خیلی کم مو شده قبلش من ازاینا بودم که یه وجب از پایین ویه وجب از بالا مو درمیاوردوبقدری سیاه بود که خودم حالم بهم میخورد