2777
2789
عنوان

بچه هااا چراا؟

85 بازدید | 8 پست

خیلی دلم گرفته همیشه تنهام چرا هر پسری میاد میگه میخامت با کلی اصرار وقتی من نرم شدم باهام سرد میشه چرا هیشکی صداقت نداره چرا من تو زندگیی کسی نیستم چرا هرکی میاد سمتم ب زور خودشو جا میده بعدم میره از زندگیم قبل از رابطه همه شرایطو میگم قبول میکنه دوماه ک میگذره سرد میشه 

انگار نفرین شدم یا من ساخته شدم واسه اسباب بازیای خدا هرکی میاد دلمو میشکنه میره حتی خانوادممم دلمو میشکنن حتی خداهم میشکنه دیگه خستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم همه پسرا همینن

اره همینن پ چ دردیه ادم هی چندماه التماس کنه بگه من میحامت بعدم یهو بره حتی موردای ازدواجی حتی خاستگارام حتی اخلاقمم بد نیس و هرکی جدبم شده بخاطر رفتات و چهرم بوده 

نمیدونم چرا من نسبت به تو حس خوبی دارم  و ازت خوشم میاد  💁🏻‍♀️😍😍😍

واقهن میگی ؟ 😁😁

وووویی دل ب دل لوله کشی 😍😍❤❤😘😘😘 موچ ب سرو شکلت 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
آره والا قربون تو 😍😍💋💋🌸🌸🌸

فداتشم من❤😍💋💋💋💋

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊