2777
2789
عزیزم دقیقا چجوری بود گیر کردن الانم اون احساس دارین؟؟

نه از بین رفت 

ولی مثلا انگار یه لقمه سفت ته گلو گیر میکنه که هی میخوای با اب یا چیز دیگه بفرستیش پایین فایده نداره 

من تحقیق کردم دربارش بیشتر منشا عصبی و استرس داره 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میشه از استرس غذا و آب گیر کنه؟؟

بله اسم بیماریش هم گلوبوس هست سرچش کن بیشتر متوجه میشی 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
خوندم قبلا ولی فقط نوشته انگار یه چیزی تو گلو هست ولی من مشکل بلع دارم همه چی انگار تو مری گیر میکنه

اهان درمورد اون خیلی اطلاع ندارم عزیزم