2777
2789
عنوان

غربالگری ان تی

577 بازدید | 38 پست

سلام به همه امروز رفتم غربالگری ان تی دکتر گفت سالمه خدارو شکر

به نظرتون جنسیت چیه؟

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

خداروووووشکر😍😍😍واسه منم دعا کن هفته ی دیگه باید برم خیلی نگرانم.جنسیتو حدس نزد دکتره

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم دختره

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
خداروووووشکر😍😍😍واسه منم دعا کن هفته ی دیگه باید برم خیلی نگرانم.جنسیتو حدس نزد دکتره

بهم گفت چیه ولی میخوام بقیه نظرشونو بدن

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
فک کنم دختره

درست گفتم؟؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
جریان ۹/۹/۹۹ چیه؟؟؟؟ همه زدن

قانون جذبه عزیزم و تقلید از هم😐

دکتر گفت پسره

بسلامتی گلم ایشالا دوران  بارداری خوبی داشته باشی سلامت بیاد بغلت 😘😍