2789
عنوان

آشپزی

91 بازدید | 11 پست

اش پزا قنادها بریزید اینجا بگید نشاسته من چجور نشاسته ای هست و اینکه میشه تو شیرینی دانمارکی برای اون چیره وسطش میشه استفاده کنم یا نه و اینکه یه بویی میده طبیعیه؟

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم این نشاسته ی گل هست و اینو با شیر و شکر و وانیل و و کره مخلوط کن تا غلیظ بشه

ممنون عزیزم فقط اینکه میتونم برای شیرینی دانمارکی استفاده کنم ازش؟ و اینکه یه بوی خاصی میده تازه هم خریدم خراب بشه چطور باید بفهمم

ممنون عزیزم فقط اینکه میتونم برای شیرینی دانمارکی استفاده کنم ازش؟ و اینکه یه بوی خاصی میده تازه هم ...

ازه عزیز برای دانمارکی استفاده میکنن و یکم بو میده طبیعیه. با حرارت کم بزار بپزه تا بوی خامی نشاسته برطرف بشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ازه عزیز برای دانمارکی استفاده میکنن و یکم بو میده طبیعیه. با حرارت کم بزار بپزه تا بوی خامی نشاسته ...

خیلی ممنونم از پاسخگوییت مهربون. الان که خونه رو ریختم درست کردم عکس شو میدارم ببینی گلم البته اگه افتخار بدی

خیلی ممنونم از پاسخگوییت مهربون. الان که خونه رو ریختم درست کردم عکس شو میدارم ببینی گلم البته اگه ا ...

خوشحال میشم گلم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️