2777
2789

سلام. خانمها گاز صفحه ای میخوام بخرم از نظر قدرت و کیفیت گاز چدنی بهتره یا شیشه ای؟؟؟ شما چه برندی رو پیشنهاد میدین؟؟؟ خودتون چه مارکی دارین؟؟؟ممنون.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیشه ای دارم

از لحاظ کارکرد خیلی خوبه

ولی از لحاظ تمیزی ۲۴ ساعته باید دستمال ب دست باشی بخاطر همین من روش زر ورق کشیدم

بنظر من چدن بهتره

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
صفحه چدنی بهتر شیشه ای نمیشه قابلمه سنگین روش گذاشت چندتا با ام‌روشن باشه بیشتر کسای شیشه ای مسطح دا ...

نه من مطبخ ندارم. همون صفحه چدنی بهتره. مارک هود خوب چی سراغ دارین؟؟؟

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
من شیشه ای دارم از لحاظ کارکرد خیلی خوبه ولی از لحاظ تمیزی ۲۴ ساعته باید دستمال ب دست باشی بخاطر ه ...

چدن میگیرم. ممنون. فقط مارک هود شما چی هست راضی هستین ازش؟؟،