2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست
وای توانگارمنی بابام ک بیماره کم خون شدید میره مغازه می میرم یک سری چندشب نخوابیدم مادرم ک بدترسیستم ...

بخدا زنگ میزنم میگه بابا رفته مغازه یا رفتم میوه  بخرم تازه اومدم انگار من جون میدم از  ترس یا حتی میبینی داره چیزی مبخوره پریده گلوش سرفه میکنه من دیگه از ترس میمیرم خدایا طوریشون نشه مادرم اسم داره شدید پدرم که طفلک کلکسیونه کدومشو  بگم کدومش بمونه

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پروفا برام جالب بود ک شبیه همن الان فهمیدم گروهید دوست داشتیدمنم تگ کنیدکمکتون میکنم حدود۸ونیم ک ...

تاپیک لاغری بامداد خمار بیا 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بخدا زنگ میزنم میگه بابا رفته مغازه یا رفتم میوه  بخرم تازه اومدم انگار من جون میدم از  تر ...

منم بابام سرماخورده بودچندروز هیچ نخوردم وحالم بدشبهانخوابیدم تا ازمایش داد

اخه چرا اوناک ب چشم می بینن من عروسی نزدبکترین فردهم نمیرم

بابا همشون دروغ میگن کسی نمیدونه چه خبره شوهرم گرفته اصلا براش مهم نیست میاد خونه ماسکشو همینجوری رو اپنه بعد بچه هارو میبوسه میگم برو اتاق خواب خودتو قرنتینه کن اومده تو هال جا انداخته بچه هاهم همش دوربرشن ۹ روزه گرفته منم امروز علایم دارم

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
ببخشیدبجای گوشت واینهاچی می خوری بجزسویا

از نظر ارزش غذایی مغزها و میوه ها و شیر و تخم مرغ . 

ولی از نظر رژیم غذایی همممه جور غذایی بدون گوشت درست میکنم 😁

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

من بدبخت بگو که شاغل هستم باردار هم هستم چقدر استرس دارم.نامه زدم که دیگه نمیام سرکار الان یک ماه. از اول آبان بمیرم هم نمیرم سرکار.همه هم شوخی گرفتنش رعایت نمیکنن.

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
جوونا اگه فقط یکم به بزرگترا شون فکر کنن رعایت میکنن . من شاید برای خودم مهم نباشه ولی بخاطر خانوادم ...

پدر مادرش دورن فقط منو بچه هایم پدرش زنگ زده تا کامل خوب نشی نیای دردسرش فقط برا منه

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
پدر مادرش دورن فقط منو بچه هایم پدرش زنگ زده تا کامل خوب نشی نیای دردسرش فقط برا منه

ای بابا چه بدددد . 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃