2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تا عید بعد عید میخام برم مسافرت دیگه نمیکشم اگر تا عید موندگار باشه یعنی همیشگی و همه مبتلا م ...

همه مبتلامیشن؟کی گفته برای یک ادمایی مثل مادرمن نبایدپشه ازکنارش ردشه

امروز ندیدم روزی ۴۵۰۰مبتلا و۲۰۰تاکشته

این امار روزانه ست؟ فقط برای ایرانه؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

توروخدا رعایت کنید منی که پدر مادر پیرو مریض دارم گوشت تنم میریزه پشت تلفن یکم صداش گذفته باشه یا بخوان مغازه برن 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
این امار روزانه ست؟ فقط برای ایرانه؟

بله این هفته بیشتر بیست هزار نفر گرفتن و حدود هزار خورده ای کشته داشتیم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
توروخدا رعایت کنید منی که پدر مادر پیرو مریض دارم گوشت تنم میریزه پشت تلفن یکم صداش گذفته باشه یا بخ ...

وای توانگارمنی بابام ک بیماره کم خون شدید میره مغازه می میرم یک سری چندشب نخوابیدم مادرم ک بدترسیستم ایمنی نداره 

اره کسی گوش نمیده فقط افراد کمی هستن مثل شما که رعایت کنن

شوهر خودم کرونا دار کادر درمانه رعایت نمیکنه بعد چه انتظاری از مردم عادی داری.بخدا بعضی از همین دکتر و پرستارا به شوخی گرفتنش

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁

اول پروفا برام جالب بود ک شبیه همن الان فهمیدم گروهید دوست داشتیدمنم تگ کنیدکمکتون میکنم حدود۸ونیم کم کردم

واااای . خدا به خیر بگذرونه ... خدایا خودت نجاتمون بده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
اره کسی گوش نمیده فقط افراد کمی هستن مثل شما که رعایت کنن شوهر خودم کرونا دار کادر درمانه رعایت نمی ...

جوونا اگه فقط یکم به بزرگترا شون فکر کنن رعایت میکنن . من شاید برای خودم مهم نباشه ولی بخاطر خانوادم رعایت میکنم